Sayfa 283/534 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

1. xu100 aylık

daha önce de bu grafiği paylaşmıştım.mov55 seviyesi olan 88200-87700 bandına gelebilir demiştim.Endeks sistem mor desteği aşağı kırmadıkça da yukarı demiştim.Kırmızı daire ile gösterdiğim seviye 104xxx de.Grafik üzerindeki dirgen orta bandı.Fed kararları veya sonrası muhtemelen oraya gidecez diye düşünüyorum.

Sistem bölümünde iki tane ok koydum.Dolardaki bahsettiğim simetri örneği olduğu için oraya dikkat çekmek istedim.Aşağıda taştığı gibi yukarıda da taşma yapmış zaman içinde.Dolarda da kısa vadede taştığı ve hemen dibe geldiği için yine kısa vadede aşağı taşmasını yapacak sistemsel olarak.Fiyat olarak da muhtemel hedefler 5.70-5.40 ya da hatta 4.85 olacak diye umuyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Hayır Dostum, rahip ile B tamamlanacak görünüyor. Sadece 2 günde ciddi pirim yapan bankalarda realizasyona gittim. Yoksa senaryo aynen devam ediyor.

B nin tamamlandığını düşündüğüm anda elde senet tutmam, C dibine kadar.
    Yaptığım realizasyona karşın portföyün 1/3 ü hala hisse senedi.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Özellikle 100.500-101 civarı çok mühim abi. Yani artı eksi 500 ü olur elbet.Orası geçilmez ise iş sarpa sarabilir. Geçilirse dediğiniz yer hedeftir.

Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    xu100 günlük

bist düşüş trendi boyunca sistemdeki mavi direnci hiç geçememiş yatayda sistemi maviye kadar getirtip yine aşağı satmıştı.Birkaç gündür üzerinde hareket ediyor o seviyenin. bilmem ne manaya gelir
    Sn hpy, bu grafiği indikatörle birlikte 2003 ten itibaren (ya da 2008) verebilir misin? Şu andaki kriz 2008 ile aynı görünüyor bana. Bakmak istedim, mümkün ise.

4.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sn hpy, bu grafiği indikatörle birlikte 2003 ten itibaren (ya da 2008) verebilir misin? Şu andaki kriz 2008 ile aynı görünüyor bana. Bakmak istedim, mümkün ise.

2008 de en alttaki kırmızı desteğe geldikten sonra tepkilerle birlikte genel olarak beyaz seviye destek alınarak endeks yine düşmüş.ilk düşüşte pala kendine marj yaratmak için kırmızıya kadar satmış.Bu seneki düşüşte de bunu yaptı.ve en sonunda üstteki mavi seviyeyi birkaç gündür yukarı geçmiş durumda.

son sistemim
    bitcoinde güzel sinyaller vermiş.

günlük

Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku

2008 de en alttaki kırmızı desteğe geldikten sonra tepkilerle birlikte genel olarak beyaz seviye destek alınarak endeks yine düşmüş.ilk düşüşte pala kendine marj yaratmak için kırmızıya kadar satmış.Bu seneki düşüşte de bunu yaptı.ve en sonunda üstteki mavi seviyeyi birkaç gündür yukarı geçmiş durumda.
    Sanki üst beyaza dokunduğu anda B bitti diyeceğiz gibi bir durum var. Sonrasında alt beyaza dokunursa C bitmiş veya bitmeye yakın olacak. Bu göstergeyi izleyip durumu karşılaştırmak ilginç olacak. Çok merak ediyorum sonucu.

Dostum, son bir soru, haftalık grafikte göstergenin durumunu yine 2003 sonrası için vermen mümkün mü?

7. S.A. Gününüz aydın kazancınız daim olsun.

Pivot : 441

Destekler: 432 - 426 - 417
    Dirençler: 447 - 456 - 462 Bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8. v.a.s.

Sayfa 283/534 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •