Sayfa 282/534 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

1. usdtry

yakın plan

Bu grafiklerle iki gündür anlatmaya çalıştığım durumdan bahsedeceğim.

sistem tarafında sıkıştırılmış grafikte gördüğümüz kırmızı bant grafik başından beridir var.Son 7.20 hareketi ile aşırı alım oldu dolarda.Sistem de tepelere çıktı.Şimdi yavaş yavaş (genellikle yatay şekilde) sistemi alt banda çektik ve hatta ordan da tepki aldık. VE FAKAT yukarıda yaptığı taşkınlığı aşağıda da yapacak bence.Pala her zaman adildir.Çünkü pala dediğimiz makine matematik hesabı ile çalışmış yıllarca da bugün mü vazgeçti sizce mantıktan, matematikten?

Yakın planda oklarla taşma bölgesini ve aşağı muhtemel bölgeyi gösterdim.

2. usdtry

aynı grafiğin taşma yaptığı zaman nereye geleceğine baktığımda iki tane nokta belirledim.bu noktalar mavi ve sarı renkli çizgilerle belirlendi.benim tahminim alttaki maviye kadar düşeceğimiz yönünde ama sarıya geldiğinde de buradan haber vermeye çalışacam.oradaki durumu da görecez.

3. usdtry haftalık

İlla düşecek , aşağı taşma yapacak bu sefer de dememin sebebi aslında haftalık görüntü.yukarıda o kadar çok aldı ki dolar aşağı da simetrik şekilde tersini, yapmak zorunda.Çünkü aşırının aşırısına gitti makine burada.

4. krdmd günlük kanallar

kanallarımız gayet iyi çalışmaya devam ediyor.4.30 dediğimiz seviye bugün itibariyle 4.33 oldu ve aşağıda bizi tutan seviye oldu.Sistem bölümünde dikkat çektiğim kırmızı dairelerden sonra kısa süreli bir ralli olmuş.Bakalım yarından itibaren ay sonuna kadar benim 4.77 hedefim gerçekleşecek mi?

5. krdmd saatlik

yakın plan

beklerken beklerken saatlikteki direnç te 4.75 olmuş sonunda.Sanırım 4.77 ye denk geldiği anda iş bitmiş olacak.

Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    B için çıkıyorduk hani. B bitti mi?
    Hayır Dostum, rahip ile B tamamlanacak görünüyor. Sadece 2 günde ciddi pirim yapan bankalarda realizasyona gittim. Yoksa senaryo aynen devam ediyor.

B nin tamamlandığını düşündüğüm anda elde senet tutmam, C dibine kadar.
    Yaptığım realizasyona karşın portföyün 1/3 ü hala hisse senedi.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. xu100 günlük

bist düşüş trendi boyunca sistemdeki mavi direnci hiç geçememiş yatayda sistemi maviye kadar getirtip yine aşağı satmıştı.Birkaç gündür üzerinde hareket ediyor o seviyenin. bilmem ne manaya gelir

Sayfa 282/534 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •