Sayfa 283/338 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333 ... SonSon
Arama sonucu : 2697 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: TMPOL - Temapol Polimer Plastik

1. Son 2 gün parasını bölüp tabandan hisse alma cesaretini gösterenlerin para kazanma zamanı bugun başlıyor piyasada :-)

2. 8,02 dolar damat gelıyor yanarız ki ne yanarız

3. Kötü olur o senaryo

4.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    8,02 dolar damat gelıyor yanarız ki ne yanarız
    haber kaynağınız nedir ?

5.  Alıntı Originally Posted by ofis Yazıyı Oku
    haber kaynağınız nedir ?
    KÖTÜ BİR ŞEY OLUNCA ÖNCESİNDE DOLAR HAREKETLENIYOR 8 ÜSTÜNE ATINCA PANIK YAPTIM GALIBA :-) dün bile borsada -7 gördük, dolara 8 üstüne atmamıştı.

6. bank of tahtaya döndü brut sonrası iyi oldu, aramızda bır mesele varda :-)

7. ışıklar plastik tavan olmuş...umarım tmpol de çıkışa geçer...

plastik sektörünün hammaddesi son 3-4 ayda %50 den fazla arttı..sektörün içinde olan bazı yatırımcılar da plastik sektörünün ihracat ürünlerine dolar bazında %30-40 zamlar yapıldığını söylüyor...bu durum tmpolün ilk çeyrekte iyi bir bilanço yollayacağını işaret ediyor...hammadde artışı stok karı yazılmasına neden olur...tmpolün 27 milyonluk stoğu vardı...

kısacası hem tmpol hem de plastik sektöründeki diğer şirketler iyi bir bilanço yollayacaklarını tahmin ediyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. tmpol son çeyrekte rekor ciro yapmış ( 44 milyon tl ) sektörü çok canlı dolayısı ile bu ciro artışı ile birlikte karlılığın da artmasını bekliyorum...ilk çeyrek kar beklentim 5 milyon tl dir...bakalım bilanço nasıl gelir ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 283/338 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •