Sayfa 283/813 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon
Arama sonucu : 6497 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bence sen sermayeyi kediye yüklemeye 1 adım kadar yakınsın.Sana tavsiyem gittiğin yol yol değil.Çok dikkatli ol.BUCİM den bu dediklerine geçiş Murat 124 ten F1 aracına geçmekten bile çılgınca.
    özelden yazacağım buradakileri etkilemek istemem. ama sonuçta bir trend var ve şuanda aşağı gidiyor. yataya geçinceye kadar da bucim de pek bir hareket beklemiyorum. bir gün erken sattım sadece, 4-5 kademe daha üstten de gidebilirdi bir gün daha bekleyemedik ama her zaman için en üstü ve en dibi tutturamayız..

2.  Alıntı Originally Posted by zebetosu Yazıyı Oku
    trend durumu aşağı gösterdiği için çıktım ve viop da short yaptım biraz. 5300 lerden almaya başlarım shortları kapatınca..
    5490 altında 3 gun kapanış zaten bucimde başka bahar işaretidir bu yuzden 5300 e gelirsede alma))

3. Trend aşağıya dönünce sadece aşağı yönde oynayacaksın, trend yukarıya dönse dahi öncelikle aşağı yönde oynamayı düşüneceksin, çünkü trendin döndüğüne hemen inanmak zorunda değilsin.

Trend dönüyor gibi görünebilir, fakat yatayda kalabilir, ya da dönüş geçici bir reaksiyon olabilir ve tekrar aşağıya yönelebilir.

4. evet uzun vadeli yatırımcı elinde çok lot varsa tahta sığ olduğundan çeviremez. ama küçük yatırımcı da trendlere göre hareket edip hiç olmazsa azar azar maliyetini düşürür. büyük yatırımcı zaten her tahta da at koşturduğu için burdan kazanmasa da olur..
    bitcoin ve viop geçici bizim için zaten aldık verdik aldık verdik.

5.  Alıntı Originally Posted by zebetosu Yazıyı Oku
    evet uzun vadeli yatırımcı elinde çok lot varsa tahta sığ olduğundan çeviremez. ama küçük yatırımcı da trendlere göre hareket edip hiç olmazsa azar azar maliyetini düşürür. büyük yatırımcı zaten her tahta da at koşturduğu için burdan kazanmasa da olur..
    bitcoin ve viop geçici bizim için zaten aldık verdik aldık verdik.
    Bu kadar palavra salladın yeter artık yahu, almışmış vermişmiş, varsa şirketle ilgili bilgin paylaş, millete ne senin kumarbazlığından, beynimin içi kusmuk doldu

6.  Alıntı Originally Posted by dadaş ali Yazıyı Oku
    Bu kadar palavra salladın yeter artık yahu, almışmış vermişmiş, varsa şirketle ilgili bilgin paylaş, millete ne senin kumarbazlığından, beynimin içi kusmuk doldu
    daşşanı yidiim nedisen sen???
    bak trend aşağı dönmüş, küçük yatırımcı satacak alacak satacak alacak ki maliyeti düşürsün diyoruz. esas sen ne diyorsun??

Trend aşağıya dönünce sadece aşağı yönde oynayacaksın, trend yukarıya dönse dahi öncelikle aşağı yönde oynamayı düşüneceksin, çünkü trendin döndüğüne hemen inanmak zorunda değilsin.

Trend dönüyor gibi görünebilir, fakat yatayda kalabilir, ya da dönüş geçici bir reaksiyon olabilir ve tekrar aşağıya yönelebilir.
    alıntı

7. büyük ortak nasıl hala topluyorsun degilmi..nasıl yukarı izin vermedigin gibi istedigin yerden,de alabilirsin : nasılsa endeks mindeks hikaye veya masal bucım için..tez zamanda kurtuluruz şu: İ.T ,den..
    ZIR-DELİ Y.T.D

8. Oğlumuz cemtas karını yıllık % 217 cik artırmış bakalım bizi bu haber açılışta 5.51 yapacakmı?

Sayfa 283/813 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •