Sayfa 284/335 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334 ... SonSon
Arama sonucu : 2678 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: SKTAS - Söktaş

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    tavana doğru giderken birden taban çekmesi ilginç,sanırım birileri kar cebe yaraşır diye boşaltı verdi,ama 3.07 tabandan alışlar geldi,onlardan biriside bendim 20 üstü postaladık gittik,bedelli sonrası iyi yükseliş yaşadı bedelliye katılanlar bu işten karlı çıktı,böyle hisselerde bir hedef koyup çıkıp gidecksin karları eritmemek için.
    sayın refeba sanırım birlikte hareket ettik dün 341 den boşalttım baktım bugün dip iyi bir silkeleme sağlamm diye düşündüm geri aldım

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    tavana doğru giderken birden taban çekmesi ilginç,sanırım birileri kar cebe yaraşır diye boşaltı verdi,ama 3.07 tabandan alışlar geldi,onlardan biriside bendim 20 üstü postaladık gittik,bedelli sonrası iyi yükseliş yaşadı bedelliye katılanlar bu işten karlı çıktı,böyle hisselerde bir hedef koyup çıkıp gidecksin karları eritmemek için.
    samatt
    tada beraberdik onlarıda yolladım sizi bilmem

3. Galiba erken almışız

Bunda bedelli sermaye artısımı olacak zamanı nedır 1000 lot olan ne yatırmalı acaba

5.  Alıntı Originally Posted by fabug Yazıyı Oku
    VALLA BENDE GERİ ALDIM DİPTENNNN
    babam bir sor bakalım foruma, söktaşın speği bağ bahçe işlerine devam ediyormuymuş, yaşıyorsa selam
    öldüyse de rahmet dile dedi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,575
     Alıntı Originally Posted by fabug Yazıyı Oku
    sayın refeba sanırım birlikte hareket ettik dün 341 den boşalttım baktım bugün dip iyi bir silkeleme sağlamm diye düşündüm geri aldım
    Tabandan tekrar aldık,zaten meslek doldur boşalt,ama anlamadığım giden hisseyi neden tabana yapıştırsınlar,satılmayan paylarmı kaldı geride acaba !!!,yoksa patron hissemi sattı,sanırım %50 yeterli dediler galiba,neyse geleceği yer 2.60,tabiki gelirse,çünkü tabandan alanlar çoğunluktu,neyse bekleyip görmek lazım,iyi bir haberde gideceği yer yine yukarılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,575
    samatt
    tada beraberdik onlarıda yolladım sizi bilmem
    Zamanında beni çok oyalamıştı,ortalama %50 kazançlan postaladım gittim,sonra pırrr,zaten uçan hisselere takılmam,benimki kelepir,sadece çok çıkıpta durulduğu yer olursa trade yaparım,dün RTALB alıştım 32'den,namızsız 30 altına sarkmıştı,stoplossum 30'du acımadan postaladım gitti,namızsız peşinden 33 üstü yaptı,neyse onun acısını başka hisseden çıkardım,birde tabandan buna attım,bol kazançlar dileği ile.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,575
    Galiba erken almışız
    Takma kafayı düzelir,bir oyun çeviriyorlar o oyunda bizde varız,şirket yerinde çalışmasıda fena değil...ytd.

Sayfa 284/335 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •