Sayfa 284/662 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. işbankası batacakmış veya varlık fonuna devredilecekmiş gibi işlem görüyor .ALLAH iş bankasının belasını vermiş arkadaşlar...... konsensus beklentisi 13,2 milyarında altında kar gelirse bu adi bankadan şaşırmıyacam. yuh olsun !. İŞBANKASINA......

2. ,TÜRKİYENİN EN BÜYÜK BANKASI DİYE ,fiyatı ucuz kaldı diyeişctr hissesi alıp hayal kırıklığı yaşıyan binlerce yatırımcının kabusu oldun lanet olası iş bankası seni yönetenlere lanet olsun ALLAH BELANI VERSİN SENİN İŞBANKASI,CUMHURBAŞKANI ÇOK HAKLIYMIŞ SENİ TÜRKİYE VARLIK FONUNA DAHİL ETMEK EN HAYIRLI ÇÖZÜM OLACAKTIR BU GÜN KAMU BANKALARINDAN BİLE ÇOK GERİLERDE KALDIN LANET OLASI ŞEREFSİZ BANKA!!!!!

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
    Bu kadar kendini yıpratma. Maliyetin iyise gerisini #isctr halleder. Daha bankalar hareketini yapmadı. isctr öncülüğünde show başlar yakında. Sabredenlerden olmayı tavsiye ediyorum şimdilik...
     Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    ,TÜRKİYENİN EN BÜYÜK BANKASI DİYE ,fiyatı ucuz kaldı diyeişctr hissesi alıp hayal kırıklığı yaşıyan binlerce yatırımcının kabusu oldun lanet olası iş bankası seni yönetenlere lanet olsun ALLAH BELANI VERSİN SENİN İŞBANKASI,CUMHURBAŞKANI ÇOK HAKLIYMIŞ SENİ TÜRKİYE VARLIK FONUNA DAHİL ETMEK EN HAYIRLI ÇÖZÜM OLACAKTIR BU GÜN KAMU BANKALARINDAN BİLE ÇOK GERİLERDE KALDIN LANET OLASI ŞEREFSİZ BANKA!!!!!

4. sayın körhacı maliyetim 11 tl civarı ancak bu ALLAHSIZ YATIRIM ORTAKLIKLARI İNSANI PİSİKOLOJİK OLARAK DELİ ETMEYİ PEKALA BAŞARIYORLAR.bu fiyatlarda 2 fkda 0,7 pdd de bir şirketki sermayesinin katları kadar her çeyrekte kar ediyor ve bu şirketi kanı bozuk bazı yatırım ortaklıkları nasıl bu fiyatlarda tutabiliyor aklım almıyor. adi herifler. danışıklı dövüş yapıyorlar.sonra yabancı geliyor hepsinin anasını donlarına kadar belliyor...... bizdeki yatırım ortaklıklarının gücü benim gibi küçük yatırımcıya yetiyor....yeminliyim 16 tl den önce satmıyacam ant içtim 16 tlye gelince satar bir daha işbankasına bakmam tükürür giderim....

5. borsa ile ilgili CİMERE EN ÇOK ŞİKAYET BU ADİ İŞBANKASI İLE İLGİLİ GİDİYOR. İNŞALLAH MEVCUT SORUMSUZ KÜÇÜK YATIRIMCI DÜŞMANI ,HALK DÜŞMANI YÖNETİMİN ELİNDEN İŞBANKASINI ALIRLARDA MİLLET BU KİŞİLERE GÜVENEREK İŞBANKASINDAKİ YATIRIMCI TUZAĞINA DÜŞMEZ İNŞALLAH.İŞBANKASI KAMU BANKASI OLSA BENDE İŞ BANKASINDAN HİSSE ALIP BU SİTRESİ YAŞAMAZDIM.KAMU ŞİRKETİDİR DİYE BAŞTAN BİLİR semtine uğramazdım.......

6. 2023 1 çeyrek bilançoda Akbankın personel giderleri 3.3 milyar buna karşılık İşbankasının personel gideri 7.6 milyar. İki katından fazla. Sizce hangisi hantal. Ayrıca bu kadar şubeye ve personele ihtiyaç varmı. Bu durumda kamu kurumlarından farkı ne. Personel alımı ve yetkinliği ihtiyaç doğrultusundamı yoksa torpillemi yapılıyor. Bu sadece personel ayağı , mevduat ve krediler nasıldır onuda uzmanlarına sormak lazım. İşbankasının fiyatı bu endekste elbette burada kalmaz ve kalmamalı.

7. 15,50 de 4 milyon yazılı bu vatandaş bu gün orayı geçerse yeni filim başlar
    al sat tavsiyesi değildir.

8. bofa alıyor fiyatı yükseltmemek için iş yatırım denilen hain durmadan satıyor.işyatırım aslında işbankasının ve küçük yatırımcın baş düşmanı lanet olası!...

Sayfa 284/662 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •