Sayfa 284/342 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. CW ENERJİ MÜHENDİSLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş.
    CWENE

Bugün 18:16
    RUBENİS TEKSTİL SANAYİ TİCARET A.Ş.Özel Durum Açıklaması (Genel) / CWENE

İlgili Şirketler
    [CWENE]

Açıklamalar
    Cw enerji ile yapmış olduğumuz öz tüketim amaçlı 10 MW Güneş enerjisi santralinin 3. Etabı için malzemeler sahamıza sevk edilmiş olup, montaj çalışmalarına hızla başlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

2. KAP: EUREN [CWENE ] EUROPEN ENDÜSTRİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Yeni İş İlişkisi

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1190928
    Dosyalar:

Yeni İş İlişkisi 2023-09-01
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    İngilizce
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Yeni İş İlişkisine Başlanan/Başlanacak Kişinin Niteliği Müşteri (Customer)
    Müşterinin/Tedarikçinin Adı Soyadı/Ticaret Unvanı CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi A.Ş.
    Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satışlar/Satılan Mal Maliyeti İçindeki Payı -
    Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar İçindeki Payı -
    İş İlişkisinin Başlamasının Öngörüldüğü Tarih 2024-07-01
    Varsa Sözleşmenin Önemli Koşulları -
    Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi Ciroya Olumlu Katkı Etmesi Beklenmektedir.
    Açıklamalar
    Açıklama 01.09.2023
    tarihinde Şirketimizin 2024 yılı 3. Çeyreğinde üretime başlaması
    planlanan Güneş Enerjisi Camları ile ilgili olarak CW Enerji Mühendislik
    Ticaret ve Sanayi A.Ş. firması ile yıllık 4.000.000 M2 Ges paneli camı satışı
    için niyet mektubu imzalanmıştır. Birim fiyatlar satış anında ki piyasa
    şartlarına göre belirlenecek olup bugünkü piyasa koşullarında yaklaşık olarak
    670.000.000 TL. ile 720.000.000 TL. seviyelerindedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. Güzel bir haber...Malum iç piyasada şu an iş çok. Ama bu işi yapan firma da artıyor. Hepsi kapasitesini arttırıyor. Belki 2-3 sene sonra iç pazar da daralacaktır...
    Şu an düşük olan ihracat oranının artması ileri vade için çok olumlu olacaktır.

https://twitter.com/CWEnerji/status/...BiY2rW7bQ&s=19

4. ABD Çin menşeli güneş panellerini istemiyor.
    O yüzden euren'den alacağı camlar oldukça önemli.

Türkiye'den camı alacak üzerine kendi filmini ekleyecek.
    https://yatirimlar.com/haber-CW_Ener...rim-367874.htm

Çin'den alacağı hammadde azalmış olacak. Bu hamle ABD ye ihracatın önünü açar şayet böyle bir planları varsa.

Zaten ABD ye 3 günlük fuarada gidecek şirket.

CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

5. Almanya'da katıldıkları fuardan ses çıkmamıştı. Umarım bu kez de öyle olmaz, iyi iş bağlayıp gelirler..

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Güzel bir haber...Malum iç piyasada şu an iş çok. Ama bu işi yapan firma da artıyor. Hepsi kapasitesini arttırıyor. Belki 2-3 sene sonra iç pazar da daralacaktır...
    Şu an düşük olan ihracat oranının artması ileri vade için çok olumlu olacaktır.

https://twitter.com/CWEnerji/status/...BiY2rW7bQ&s=19
    evet sevgili dostum enerji işinde öellikle yeşil enerjide gelecek çok daha iyi olacak ve bu işle ilgili bana göre en önemli 4-5 şirketten biri cwene dir 6 ay bir yıl içersinde çok cazip yerlere gelecegini ve alfasın hikayesini bu şirketin de devam ettirecegini düşünüyorum hikaye derken konumlar farklı benim söylemek istedigim atılım ve gelecek manasında şimdilik b,ze sabır düşüyor aynen alfasda 170-250 arasındaki dalaverelerin burada da döndügünü sezinler gibiyim mart ayında alfasda şunu yazmış ve uzun yıllar bekledigim egeen konya portföyümün büyük kısmını alfasa aktarmıştım 4-5 aydır da cwen de pozisyonumu çogaltıyorum ve bu gelgitleri beeni hiç ilgilendirmiyor kısacası orta uzun vade bence damızlık olacak civciv gibi bir hisse önce tavuk olacak yumurtlayacak ve yumurtalardan civcivler de çıkacak ve çogaldıkça bizim kümes de neşelenecek hele b,r 400-500 leri bir geçelim seyreyleyin cümbüşü.m
    martta alfasa yazdıgım ve sabrımın mükafatını gördügüm yazının benzer bu yazı der hayırlı kazançlar dilerim.

Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    benim gördüğüm 3 kere taban bozdu....
    bu iyi bişey mi. kötü bişey mi....

gel gel ifadesinden başka bir şey degil hatırlayın ilk 170 e giderkenki hareketi o zaman da aynı tezgahı yapmış ve tavan çözüldü dönecek diye beklerken ertesi seans veya bir sonraki seans tekrar dipleri göstermişti ama bu sefer 245-250 arasını görüp çok hızlı gene yukarı dönmesini ve 400 üzerinde 2-3 gün kalırsa önünün baya açılacagını düşünüyorum şimdilik tahtacılar kısa gün karı peşinde yukardan ver aşagıdan topla derdinde ve bu da eylül ekim aylarına kadar vur kaçla devam demek gelen iktidar ve ülkenin durumunu bir görmek isteyeceklerdir eger iyi bir atılım yaparlarsa yabancıyı da ikna ederlerse işte o zaman ben borsanın 10 000 leri görebilecegini düşünüyorum hayırlısı kısacılar için handikap uzuncular için fırsat günleri bu aylar.
    alfas aslında son zamanlarda halka arz edilenlerin en iyilerinden biri ama orta uzun vade alttan alıp bekleyen için çok güzel fırsatlar verir bence tabi şimdilik beklemekteyim
    [/COLOR][/COLOR]
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

7. Zirveden kapattı...
    Hayırlı olsun. Daha da iyi olur inşallah...

Sayfa 284/342 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •