Sizi öpp için aradıklarına eminmisiniz çünkü takas bankta bakarsanız öyle piyasadan çok fazla sözleşme ile pay alınmamış 3.6 milyon açık varmış 1 günlük alınarak kapanmış önceki mesajlarımda var.
Ayrıca teknik alınabilir olmuştu yani satılması için değil alınması için ortam hazırdı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son düzenleme : bt1975; 08-01-2019 saat: 14:18.
Sabahtan beri 95'ten mal yediriyorlar izlenimine kapıldım. Bittikçe yüz binlerce lot yeni mal koyuyorlar 95'e. 93 ve 94'ü de her an çekebilirler diye düşünerek 94'ten sattım şimdilik. 1 üzerine atak yaparsa yeniden gireceğim... ytd
y.t.d.
Her saniye de 3 adet alım var. Anlamadım bir şey
SM-G360H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketimiz tarafından Grup şirketlerimizden Eda Turizm Otelcilik Madencilik Ltd.Şti.'nin Devir alınması yoluyla birleşmesi işlemi için Sermaye Piyasası Kurulu'nca düzenlenen birleşme ve bölünme tebliği'nin 12/4/A maddesi gereğince birleşmesinin Genel Kurulda görüşülmesine
şirket haber göndermiş , bedelliden ..... yetmedi şimdiden birleşmeden zevkin doruklarına mı çıkacaklarmış. Şirket % 77 si halka satılmış biz % 23 le adamı istediğimiz gibi ........ diyorlar.
SPKn.'nun "Ayrılma hakkı" başlığını taşıyan 24'üncü maddesi ve SPK'nun II-23.1 Tebliği'nin "Ayrılma hakkı kullanım fiyatı" başlığını taşıyan 10'uncu maddesi hükümleri çerçevesinde ayrılma hakkının pay başına işlemin kamuya açıklandığı tarihten önceki otuz gün içinde borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatı olan 1,20 TL olduğu,
Yer İmleri