Sayfa 285/937 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. dayi simdi kafama takilan su sayet ISATR ISBTR ISCTR altinda tek cati altinda toplanirsa ne olur ayrilma hakki falanda filanda ..boyle bir durum olursa ne olur nasil bir birlesme gerceklesir.FIBONECCI DAYI

2.  Alıntı Originally Posted by seheryıldızı Yazıyı Oku
    dayi simdi kafama takilan su sayet ISATR ISBTR ISCTR altinda tek cati altinda toplanirsa ne olur ayrilma hakki falanda filanda ..boyle bir durum olursa ne olur nasil bir birlesme gerceklesir.FIBONECCI DAYI
    Sabırla cevaplayayım..
    Dün akşamda çok detay verdim..
    Yineleyeyim..
    A ve B de direk çağrı gözüyle bakmayalım.Sadece ihtimaller arasında..

A ve B de birleşme olasılığı yüksek.Bu yüzden C verilebilir diyoruz..

Ancak kurucuda BİRLEŞME OLMAZ..

A VE B..

İHTİMAL...1

Birleşirler hakkıyla C alır..

İHTİMAL...2

Direk imha olurlar.Nakit verilir..

İHTİMAL...3

Çağrı yapılıp birleşme olur..

Bakın ŞİSE de birleşiyorlar ve ÇAĞRI yapıyorlar.Hisseler neredeyse tavana gidecek..
    Ama DEVLET EL ATARSA daha güzel fiyatlanır.Devlet GEÇMİŞİN hesabını da sorar..

HER NE DURUMDA DA ŞİMDİKİ FİYATIN ÇOK ÜSTÜNDE DEĞERLER OLUŞUR..

ASLA YTD..YTD..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. dayi Allah cc razi olsun eline yuregine saglik.

4. Bu hamle çok guzel oldu. Onumuzdeki senoryalar azaliyor. Temettu kaldirilmasi , hazineye gecmesi ihtimallerindense şuan finans kuruluşlarinin birleşmesi ve hisselerin tek çati altina alinmasi ihtimali daha oncelikli ve en yakin gorunuyor diye dusunuyorum. Yatirim tavsiyesi degildir

5. arkadaşlar atıyorum iş a b c birleşme kararı aldı ve son 30 gün ortalamasına bakılacak dendi şişecamda olduğu gibi. bu ortalama şu an a göre mi yoksa birleşmenin kesinleşeceği tarihe göre mi olur

6. Şisecam hakkinda sabah 06.30 da kap dusmus. Borsada tek cati altinda toplanacaktir diyor. Bizimkide boyle olacak deemekki

7.  Alıntı Originally Posted by akhunabey Yazıyı Oku
    depremde vefat edenlere ALLAH dan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.
    Onlar adi hisseler için gecerlidir kurucu ve imtiyazlilarda oyle yapamaz diye biliyorum

8. İş yatırım kimseye kolay kolay mal aldırmıyor gibi geldi, yanılıyor muyum? Hep 10 kuruş yukarıdan işlemlerle malı aldırmadan kendisi topluyor sanki

Sayfa 285/937 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •