-
IMG_7933.jpgşuraya bi sngyo koyalım
🖐
-
Allah’ıma taş gibi duruyor.. taş kımıldıyor o kımıldamıyor.. ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

15 dakika gecikmeli
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Simdi attin iste..yaklasik 5 yildir bunkagidin magduruyum..soyle bir bakamazsin cunku binlerce taraman lazim.spk ya yazi cumhurbaskanina yazi hepsini yaptik.aldigimiz cevaplari yazdik.yatirimci iliskilerin cevaplarini yazdik.mali tabloyu taryistik.ama senin kadar bos konusan bi Adam hic gormedim.
-
Yönetim Kurulu'nca önerilen "Şirket Paylarının Geri Alım Programı" ve program çerçevesinde geri alım veya satım yapılabilmesi için Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi
Genel Kurul'un onayına sunularak
oy birliği ile
kabul edildi.
diyeli tammmmmmmmmmmmmmmmmm 5 ay olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
-
Yönetim Kurulu üyesi Sn.AHMET ÇELİK söz aldı Konut piyasasında Yabancıya yapılan satışlar azalmakta. Buna rağmen gayrimenkul şirketleri arasında 1. Numarayız. Şirketimizde ciddi bir stok mevcut. Böyle durumlarda piyasa algısı çok önemli. Piyasa algısı iyi olursa satışlar da iyi olur. Tüm bu durumlara rağmen piyasada en iyi şirket biziz dedi.
stoklarım mevcut... gyo ların arasında 1 NUMARAYIZ DİYELİ.. HİSSE PRİM YAPMADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
-
Bizim şirketimizin hisse senetleri ilk satın alındığında 1 dolar seviyelerinde iken şimdi bu bedelin altındadır. Şirket bünyesindeki arazilerin değerlenmesi için yeniden değerleme yapılması gerekmektedir. Varlıkların değerlemesi yapılmaz ise bu borç sürdürülebilir olmayacaktır. % 150 oranında Bedelsiz sermaye artırımı yapılmasını öneriyorum dedi.
1 DOLAR ŞUAN .3570 TL
HİSSE ŞUAN 0.21 DOLARRRRRRRRRRRRRR
-
Thy yüzde 3 kalkıyorr.
Bizm konutda liderrrrrrrrrrr taş gibi taşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules