Sayfa 285/367 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Zamanında çok üstünü çizmeye çalıştın ama görüyon bugün olanları...Ha, bu forum klasik muhalefet forumu o nedenle görmemiştir kimse; görse de yazmazlar çünkü Erdoğan'a paye gibi görürler mevzuyu...Alıştık bunlara...

Abi bakın, sevmediğim adama bile oy atmış adamım...Mesela adam "ben yeni bir sistem kuracağım 'Devlet'le beraber, ey halkım bana son bir şans" demiş...Ben de "hımm bu adam en nihayetinde 'devlet' demiş, tamam o zaman" diye düşünüp basmışım resminin üzerine mührü...

Şans verecen abi...Sevmesen bile...Yeni girişimleri girişimcileri desteklemek lazım...Yoksa eski metotlarla kainat nereye kadar ???
    Son paragraf süpermiss.. Yeni hem de girişimci ve girişimler şey mi oluyo; rahmetli beri yeni yıllarını sayması bile zor Devlet ile 25'buççuk yıl İstanbul + 16'küsür yıl Türkiye artizi sevmediğin rejo ve dahiyane pirüpak kainat hizmetleri mi yani ?? ))..

2. ))))))))))
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Daha önce değilse de 2 yıldan beri bu başlığı izliyorum. Buradaki karakterlerin karakter ve fikir değişimlerinden buranın istihbaratçı mekanı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

İstihbaratçılar kendi kamuoylarını yönetebilmek için içeridekilerin kafasının karıştırılması gereğine inanırlar. Milletin kafası yeterince karışmışsa 3 gün 3 farklı cepheden aynı şeyleri söyleyerek vatandaşın sürü halinde bir hedefe yöneltiımasi mümkün olur.

Buranın müdavimlerinin yaptığı da bu. Yani fikir falan değiştiriyorlar diye bir düşünceye kapılmayın. Burada kendi düşüncelerini dile getirmeleri söz konusu değil. Daldan dala atlayarak, genel doğruları, şok edici iddialarla harman ederek buralara serpiştiriyorlar.

Ben başlığı eğlenmek için takip ediyorum adamlar beni de hayranları arasında sayıyorlardır büyük ihtimalle.
    Vay bee, hem de ne kadar içten.. Güzel ifade bayım, imza da bi güzel..

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Nuri Hoca selam, şimdi bu her iki ihtimali de okudum, ilk 5 maddeleri pide tarifi gibi eyvallah tabi mühim birşey o da, ancak 1.'nin gerisi ile 2.'sinin 9. ve 10. hadiseleri bir bütün içinde traji-garip yaklaşımlar olmakla beraber yine de rejo da$$ak mevzuna güvenin en enteresan kısım çinko memlekette tombala çekilse her daim denk gelir pek çok kilograms style ki istatistiki tipikıl genetikıl ruhi ve hali durumumuzdur..
    İşte bele, kolaylar gelsin madem..
    çok degişik bir sitilde,
    eğlenceli bir şekilde
    sperman gibi her yere yetişerekten yazıyorsunuz

bir dostumuz vardı hapy
    kalp aynı,zeka aynı
    görürsen selam söyle
    özledik onu

kolay gelsin bayım

Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    çok degişik bir sitilde,
    eğlenceli bir şekilde
    sperman gibi her yere yetişerekten yazıyorsunuz

bir dostumuz vardı hapy
    kalp aynı,zeka aynı
    görürsen selam söyle
    özledik onu

kolay gelsin bayım
    Sağol bayım teşekkür ederim teveccühün, bilmukabil, ne demek selamlar olsun tabi de hangi dostumuzdu acep?, özler insan..

Bilahare hem bizde o hız donanım ne arar bayım anca biyandan da buralardayız işte ).. En azından okuyup takip edip aradan da yazıyoz 3-5.. Şükür )..

7. Bu baslik cafe degil. Lutfen boş mesajlar yazmayin, sayfalar geride kaliyor.
    @erefefik

8. Uyvar nickli degerli bir katilimci vardi. Galiba bir kurumda genel mudurluk falan yapmis, sert mesajlar yazardi.

1 yil once, bir sebepten bu baslik yada onceki baslikta tartistiydik. Ben de "ben mi seni bu basliga cagirdim" diye bir mesaj yazdiydim.

"Tamam bir daha gelmem" dedi ve gittiydi. Erdogan'in ve hukumetin sıkı destekcisiydi. Onurlu, adam gibi adam oldugundan da bir daha gelmedi tabi.

Makarna alirlar, komur alirlar diye insanlari asagilarlar. Ama dindari da dinsizi de bu millet guzel bir millettir. Ben dinsizim diye mesajlar yaziyorum. Muhafazakar insanlar gelip, benle yazisip, muhatap oluyorlar. Baska bir Islam ulkesinde muhatap olmayi birakin, can guvenliginiz olmaz.

Uyvar arkadas nedense benim kafama cok takildi. Bazi insanlari kirmak cok kolaydir ama tamiri mumkun olmaz.

Insaallah burayi okur da hakkini helal eder. Kusura bakmasin.
    @erefefik

Sayfa 285/367 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •