Sayfa 285/1004 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    SIKIYSA GELSİN..1592 ye

rekor APS.,FORMASYON hedefi,aşırı alım,2 li tepe,NU ve ÜSTELLERDEN REKOR UZAKLIK....

bir de tarhana çorbası

FAY HATLARI hazır olsa bile tetikleme olmadan olmaz.bir yiğidonun 1650 yi kırması lazım.

bu arada endeks NEREDEN döner kimse bilemez.belki de yeni zirve yapar...herif bilir....ama düzeltme zirveden %15 -20 olmalı..yaklaşık 25-30.000 puan(vob için)...pozisyon aldığımda-alacağımda vs. bu hesapla bekleyeceğim..

bu yüzden ptesi 4 doktor maaşını kabul etmedim....iyi halt ettim... sonra asgari ücrete razı oldum..

mesele derin...

düşüncem bu..kayıtlara geçsin..isteyen orta vadeli düşüncesini yazar.şahsi düşüncem budur.kimse de etkilenmesin.zamanında batmışlığım var.

kimseyle iddialaşmam..HERKES HAKLIDIR VE KENDİNCE ARGUMANLARI VARDIR..
    başarılar.!!

Olmayan kanal İst. patlAk ya zaten )..

3. sittir edin shortu mortu böyle hisse bulun.!! daha kesin getiri.!!d u r a c a k.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Olmayan kanal İst. patlAk ya zaten )..
    Koyun can derdinde,kasap et derdinde...
    TÜRKİYE GERÇEĞİ...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

5. bisteka da ne alacaz herşey primli diyenler benim gözümde KAR YAĞSA HAVA YUMUŞAR diyenle aynıdır.!! hala ederini bulmamışlar var.!!

Ben de 21 yıllık borsacıyım, çocuklar için ayırdığım gram altın hariç gırtlak maldayım ama hedefime az kaldı, sonra altın ve dolara geçerim
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

7.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Koyun can derdinde,kasap et derdinde...
    TÜRKİYE GERÇEĞİ...
    başkan o furya ya katılır keyfime bakarım malum sen ben belirleyemiyoruz ülke gerçeklerini.!!
    bu ülkede 79999999 kişinin düşünceseini bir önemi yok 1 kişi biliyor herşeyi

8. Bu bademlerin oyun tarzını bu yüzden seviyorum kaldıracak ellerinde tahta çok günün talihlisi karabük spor gözüküyor bozmassa

Sayfa 285/1004 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •