hisse sahipsiz vaziyetde,hiç bukadar kötü görmemiştim.bilanço beklentisi ile ilgili bilgisi olan aydınlatabilirmi acaba...
hisse sahipsiz vaziyetde,hiç bukadar kötü görmemiştim.bilanço beklentisi ile ilgili bilgisi olan aydınlatabilirmi acaba...
Birkaç gündür yabancı işlemleri da yoktu. Arnavutluk ve Ostim haberleri de açıklanmadı.Bugün hareket bekliyordum ancak yarına kaldı. Enterasan bir bilanço çıkacaktır. Arnavutluk satışı hariç son çeyrekte 130-140 milyon bekliyorum.Hissenin önü son derece açık. Endişe etmeye gerek yok.
sn.livehuman bilgilendirmeniz için teşekkürler...
İçimden bir ses 4.00 üstüne yolculuk var diyor
Ben de hızlı geçsin 5.00 üstü olsun diyorum
http://share.matriksdata.com/share.a...01092053382473
İşlem hacmi zayıf, kademeler boş. Yine de 3.30 desteğine yapılan 2 ayrı harekete (yeterli olmasa da) benzer reaksiyon göstermesi iyi bir şey. Bilanço yavaş yavaş şekillenmeye, rakamlar ortaya çıkmaya başlamıştır. RES tarafındaki (ortalama % 75 civarı) kapasitede fazla bir değişiklik olmadığını düşünüyorum, ha keza yılın son günlerine kadar kurak bir sezondu. Bu itibarla bilançoda büyük sürprizler beklememek lazım. 2020 ilk yarı içinse çok daha ümitliyim. Tam AYEN portföyüne uygun hava şartları gerçekleşmekte.
Külliyen zararda olan ODAŞ % 20 tavan yapmış çok enterasan bizimki de seyretmiş yarın nolur bakalım
Sabredin dostlar büyük kazanç kapıda dökülmeyelim
Mecbursun bugün 4.00 üzerini test edeceksin
Şansın yok unutma Ytd !!!
Yer İmleri