Sayfa 286/1006 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: Vob 24

1. Yapi kredi bankasinda bir personel psikolojik baskidan bunalima girip vefat etmis.
    Bankalar kar yaristirma isinin bokunu cikardi iyice.
    Devletin buraya mudahele etmesi lazim.
    Belli bir seviye uzeri kar eden bankanin vergi fln degil direk karına el koymasi lazim.
    Sektor çöplük oldu insan hayatı hice sayılıyor

akıllı ve edepli 10 kişi olursa twıtır da vop düşüncelerimi destek ve dirençlere göre rakamlarla paylaşarak bi ortam oluşturmak istiyorum.siz yazın biz takip ediyoruz mod unda olursa hep beraber başkalarını takip ederiz. burada az çok birbirimizi tanıdığımız için twıt adreslerini özelime göndermeniz durumunda 10 kişilik listeyi buradan seçeceğimin bilinmesini istiyorum..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3. Yaklaşık bir ay once kamu bankalarindan bir personel de vefat etmisti.
    Kamu bankasi oldugu icin duyulmadi pek medyada.
    Sebebi psikolojik baski. Gece toplantidan evine gec gidiyor ve ölü bulunuyor.
    Daha cok kazancam diye ölüm kusmaya basladilar

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Yeni bir dip çok iyi olur

5.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Yapi kredi bankasinda bir personel psikolojik baskidan bunalima girip vefat etmis.
    Bankalar kar yaristirma isinin bokunu cikardi iyice.
    Devletin buraya mudahele etmesi lazim.
    Belli bir seviye uzeri kar eden bankanin vergi fln degil direk karına el koymasi lazim.
    Sektor çöplük oldu insan hayatı hice sayılıyor
    Bankacı Nadide'yi kim öldürdü?
    http://www.yenicaggazetesi.com.tr/ba...du-44507yy.htm

6.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    2005 ten beri bu siteyi takip ederim, VOB başladığından betide sadece bu sayfaya bakıyorum. 10 senedir batiramadilar bu ülkeyi bu sayfada. Zamanında bende kriz geliyo cokecek yıkılacak yazıları yazıyorum ve kendimden biliyorum. Piyasa gittikçe büyük cisim geliyor batıyoruz baticaz hatta battık krizdeyiz ama kimse farketmiyor tarzı yazılar neredeyse hergün yazılır. 2 sebebi var 1-short pozdan dolayı 2-tayyip düşmanlığı.

Sonuc: ülkenin battığı yok, krizin geleceği yok., Borsası'nda düşeceği yok. Herkes long olsa bu sayfa çok güzel temiz pozitif bi sayfa olur
    Herkes Long olsa...

HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Idlip operasyonu. Astana da Türkiye,Rusya,İran arasında varılan anlaşma sonucu gerçekleşiyor. Anlaşmanın içeriği tam açıklanmış değil. Bilinenler Tarafların 500 asker görevlendireceği. (Bunun değişmesi kesin gibi) İdelip in dışında Rus askerlerinin için de ise Türk askerlerinin görev yapacağı.

Bundan anladığım bu çatışmasızlık bölgesinin sınırları Ruslar tarafından kontrol edilecek. İçindeki operasyonu ise ÖSO ve onun eksik kaldığı yerden Türk Ordusu yürütecek. Sonrasında ne olacağı bilinmiyor.

Afrin de şimdiye kadar Türkiyenin yapmak istediği operasyonu engelleyenler hep Ruslar oldu. Aynısı menbiç te de yapıldı. Şimdi bu yaklaşım değişir mi ? Değişirse neden değişir? Buna bir cevap veremiyorum.

Türkiyenin Ruslar ın oluru olmaksızın anlaşmanın dışına çıkarak operasyon yapacağını hiç düşünmüyorum. İdlipe ip çevresinin Ruslar tarafından koruyacağını göz önüne alırsak Ruslar la burun buruna gelmeden Afrin e girilemeyeceğini görürüz.
    Şimdi suriye içsavaş haritası incelendiğinde al bab taki Türkiye denetimindeki bölgenin yine Ruslar ın olurunu olmaksızın birleştirilemeyeceği görülecektir.

Bu operasyonda Ruslar ın hedefinin ne olduğuna verilecek cevap aslında neler yaşanacağını anlamak için en önemli...

Ruslar kendi içinden ve arka bahçesinden savaşa katılan pek çok cihatçı yı İDLİP e topladı.Şimdi Rusların hedefi sayısı 15.000 olduğu sanılan bu cihatçıları hepsinin etkisiz hale getirilmesi.. (bu sayının için de Işid lilere de var mı bilmiyorum.)
    Haritaya tekrar dönersek içinde 2 milyondan fazla insanın yaşadığı bir bölgede yaşanacak çatışmalarda insanların kaçaÇağı bir yer Olmadığı görülecektir.

Daha Başlangıçta gördüğüm bir sorun var. HTŞ el kaide ye hala daha terörist olarak nitelendirilmemesi... Bu kısa vadede sorunlar çıkaracaktır.

Sayfa 286/1006 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •