arkadaşlar bir şey soracağım elimizdeki hisseleri dışarıda istediğimiz fiyata satsak virman vs nasıl oluyor veya oluyor mu bilgi olan varmı
arkadaşlar bir şey soracağım elimizdeki hisseleri dışarıda istediğimiz fiyata satsak virman vs nasıl oluyor veya oluyor mu bilgi olan varmı
spek kıvranma özel e yaz kaçdan istiyorsun anlaşalım![]()
Kendileri calıyor kendileri oynuyorlar zaten. İstedikleri fiyata zaten salıyorlar. Bu saatten sonra şurada kac kişi kaldığı belli alıcı korkudan zaten gelmiyor. Onun için trkan senin istetiğin değil onların istediği fiyat onemli olan![]()
Ytd...
LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haha
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TRNSK Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 64177 Yıllık Değ%:-41 Ana Ortaklık Payları: 64177 Yıllık Değ%:-41
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
şti mizin ölüsü cirosuz 64 bin kar yazıyor birde faal olsa neler yapar
spek bey çağrım halen geçerli uygun fiyata dışarda satarım sana hisselerimi
benden başka yazan yokartık bende yazmıyorum bu son yazım spk onayı gelene kadar ama okumaya devam tabikii
şti yöneticilerinin burayı okuduğunu adım gibi biliyorum.fiyatı aşşağiya çekmeye çalışan arkadaş nereye kadar yolun olduğunu biliyorsun sizin sözünüze inanıp yatırım yapan kabahatliler biziz (kendi adıma) ama şunu iyi bil artırım olsa da katılım olmasa da ki içinden (geçen bedelli spk inş izin vermez)çünkü basiretli esnaf gibi davranmıyorsunuz yalanla iş yapmaya çalışılan yerde de fazla durmamak gerekir diye düşünüyorum.
aır verdiğin bilgiler için teşekkürler
Yer İmleri