Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 286/485 ÝlkÝlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon
Arama sonucu : 4040 madde; 2,281 - 2,288 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Güler yatýrýmcýsý ve rtalb yatýrýmcýsý aptal degýldýr. YETER ARTIKKK.. duyun sesýsmýzý. Murat guler dunku albaraka kap býlgýsý ýle banka hýssesý alým yapmýþ, ardýndanda a1 kapýtale alým yaptýrmýsý. peký hangý para ýle ? rtalbýn son býlancosuna gore a1 kapýtale verdýgý borc ýle adam gýdýp kendý sahsý aldýgý hýsseye a1 kapýtalede aldýrýyor. boylelýk ýle kendý aldýgý hýsselerý yukardan satacak, eger alabatraka duserse a1 kapýtal alacak ve hýsse fýatý dusmeyecek, peký a1 kapýtalýn parasý kýmýn ? yatýrýmcýsýnýn.. murat guler sen yatýrýmcýsýnýn parasýný neden gýdýp þahsý aldýgýn hýssede alým yapýyorsun. madem rtalb karýný býr yatýrýma koymayacaksýn. býzým paramýz ýle yatýrýmcýya, rtalb yatýrýmcýsýna rtalbýn gecmýs yýl karý ýl e ya hýsse gerý alýmý yaptýr yada temettu dagýt .. yeter artýk. kusluda herkes paylassýn..

2. Tezgah cok guzel kurulmuþ önce murat guler býr hýsse alýyor, sonra a1 kapýtl ayný hýsseden alýyor ( bakýnýz alabara KAP býlgýsýne ) peký a1 kapýtal hangý para ýle hýsse alýyor albarakadan ? rtalbden alýnan borc ýle alýyor. peký a1 kapýtalýn aldýgý bu hýsse murta gulerýn sahsý yatýrýmýnada ayný zamanda destek olmus olmuyormu ? hopp a1 kapýtalýn cebýnden murat gulerýn cebýne. a1 kapýtal kýmýn yatýrýmcýnýn, rtalb yuksek gecmýs yýl kar acýkladý ? peký sýze temettu verdý mý ? hayýr peký hýsee fýatý yuksel dýmý ? hayýr peký rtalb gecmýs yýl karlarý nerde, o para ýle murta guler hýsse alýyor a1 kapýtalde desteklýyor. iþte o destekleyen a1 kapýtalýn parasý , rtalbýn yatýrýmcýya verýlmeyen temettu gelýrý ve rtlbde gerý alým ýcýn kullanmadýgý para.. hakkýnýza sahýp cýkýn. her yere týcaret bakanlýgý ve bdddk ve spk ya heryerde kusluda yazýn.. bu para aktarma olmaz mý ? SALAK OLMA, sen sesýsýný cýkarmazsan kýmse senýn hakkýný savunmaz. bak býr ben ses cýkarýyorum. al bu paylasýmý kusluda paylas.. hadýý

Alýntý Originally Posted by ÞAHONUN PUNGARI Yazýyý Oku
    Tezgah cok guzel kurulmuþ önce murat guler býr hýsse alýyor, sonra a1 kapýtl ayný hýsseden alýyor ( bakýnýz alabara KAP býlgýsýne ) peký a1 kapýtal hangý para ýle hýsse alýyor albarakadan ? rtalbden alýnan borc ýle alýyor. peký a1 kapýtalýn aldýgý bu hýsse murta gulerýn sahsý yatýrýmýnada ayný zamanda destek olmus olmuyormu ? hopp a1 kapýtalýn cebýnden murat gulerýn cebýne. a1 kapýtal kýmýn yatýrýmcýnýn, rtalb yuksek gecmýs yýl kar acýkladý ? peký sýze temettu verdý mý ? hayýr peký hýsee fýatý yuksel dýmý ? hayýr peký rtalb gecmýs yýl karlarý nerde, o para ýle murta guler hýsse alýyor a1 kapýtalde desteklýyor. iþte o destekleyen a1 kapýtalýn parasý , rtalbýn yatýrýmcýya verýlmeyen temettu gelýrý ve rtlbde gerý alým ýcýn kullanmadýgý para.. hakkýnýza sahýp cýkýn. her yere týcaret bakanlýgý ve bdddk ve spk ya heryerde kusluda yazýn.. bu para aktarma olmaz mý ? SALAK OLMA, sen sesýsýný cýkarmazsan kýmse senýn hakkýný savunmaz. bak býr ben ses cýkarýyorum. al bu paylasýmý kusluda paylas.. hadýý

https://twitter.com/Alpertam351/stat...01827962380289

arkadaþlar bu nasýl iþtýr böyle

yazýnýn aynýsý twetter da yazan Hayek

BURAYA YAZAN SAHONUN AYNI YAZI
    Son düzenleme : bdayým; 19-05-2022 saat: 00:08.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alýntý Originally Posted by bdayým Yazýyý Oku
    arkadaþlar bu nasýl iþtýr böyle
    yazýnýn aynýsý twetter da yazan Hayek
    BURAYA YAZAN SAHONUN AYNI YAZI
    Bu þaho denen þahsiyetsiz kiþilik! investingte benim nickimi kullanýyordu orda iptal etirdim þimdi twitterde yazmaya baþlamýþ. ! bunda ne utanma ne arlanma hiçbir þey kalmamýþ
    Son düzenleme : hayek; 19-05-2022 saat: 19:01.

5. Sadece burada yazmakla kalýrsýn , bitti .. Game över.

Adam resmen golü attý gitti ... Artýk kulyutar , hayek , hissedarx , ezel bayraktar , yarasa vs kýmse yazmaz , taki az biraz çýkýncaya kadar

Kaldýk ele almýþ þekilde baþbaþa saho ..

Firmayý arýyorum acan yok , geri donus talep ediyorum arayan yok , es keza arasalar sovecem umrumda degýl gitsin davacý olsunlar benden ...

Heleký þu aymaz adamýn yediði küfürler beddualar hiç tutmuyor ona daha çok caným sýkkýn .

Elbet tutar birgün o kadar edilen bedduanýn birisi .

forum yönetimi bunun gibi birine yazý yazdýrmamalý

yýllardýr forumlarda yazý yazar okurum , böyle çirkefini görmedim

sahtekar dedeði adamýn ismiyle siteye üye oluyor

ne þeytanlýk düþünüyorsa artýk

onu yapan kýmbilir burada kaç tane isimle yazý yazýyordur

ÞAHONUN PUNGARI ÞAHONUN PUNGARI þu an forumda
    Sadýk Üye

Duhul
    Dec 2019
    Gönderi
    1,709

Alýntý Originally Posted by bdayým Yazýyý Oku
    yok ben öyle yapmýyorum , aldým diyorum sattým diyorum

bu sahtekarlýk deðil , google a yaz sahtekar nasýl olur diye sana cevap verir

þahonun pungarý yazmaz tabi , ama sen anlarsýn

ÇOK GUZEL BUNU DIYORSUN DOGRU, peký mesela ya ortak cengýz satarsa dýye korku salýyormusun ? mesela sana ýnan býrýnýn kararýný etkýlýor olabýlýrsmýný. þimdi ben ne ýle sucladýgýný yaz, mesela baskalarýný karalýyorsun ya bený mesela, ne dn ben kötu nýyetlýyým. sende hayek, hýssedar ve fýbonaccý gýbý a1 kapýtalýn adamýsýn. ve ben senýn ýle hayek ýsýmlý sahsýn ayný kýsý oldugunuza ýnanýyorum. o hayek var ya o hayek onu her forumda rezýl edecegým 2 yýl sonra býrakýp kactý a2 yýl boyunca mýllete algý yaptý ve býrgun ben gýdýyorum hesabý kapatýyorum dedý. sende bu ekýbýn býr parcasýsýn bence

arkadaþlar albaraka forumuna bunlarý yazmýþ

yahu bu hasta gerçekten

Sayfa 286/485 ÝlkÝlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •