SEVGILERIMLE.....
degerli okuyucularim.....
lutfen bana.....
SUNNET DUGUNUMLE ILGILI AKIL VERIN.....BENIM AKLIM AZ....yasliyim.
SEVGILERIMLE.....
degerli okuyucularim.....
lutfen bana.....
SUNNET DUGUNUMLE ILGILI AKIL VERIN.....BENIM AKLIM AZ....yasliyim.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
degerli okuyucularim....
bu topik uc kisie ait....LAZ GUNEYSU....evladim BABO....ve ...BEN KUZU....
bu topikte.....HALKIMA....kendimi anlattim....yani....BILGIYI anlattim....ucumuzde size....kuzu yu anlattik.....
ister anlayin....ister anlamayin....SONUC BU....
benim....kuzu....HERSEY....gerisi LAGALUGADIR....FIGURANDIR.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bir alevi dervisim.....MARIFET KAPISINDA BIR ALEVININ ULASACAGI....EN UZAGA ULASTIM....BILGIYE....MUKEMMELE....INSAN-I KAMILE ULASTIM....
KIRKLARIN CEMINDEYIM....
DERSENIS KI....sorsanizki....NE POHHH OLDUN KUZU.....
bir pohh olmadim.....beni soymak istiyen....beni yatirimci ismi ile ilgilendiren....onurlandiran....TEKNIK ANALIZ diye onume surulen soyulmami sagliyacak mekanizmalara.....tonlarca dolar odeyip bunu pompalayanlara....
1994 de....DONUMA KADAR HERSEYIMI ALANLARA.....
OGRENDIM......halkimada ogretecegim....
SOYGUNCULAR....karsima....ogrettigi bos adamlari dikiyorlar....bu bos adamlar...BOS OLDUKLARINI BILMIYORLAR...ogrendiklerinin soyulmayi kolaylastiran seyler olmadigini bilmiyorlar....saniyorlar ki onemli bisey biliyorum....HICBIRSEY BILMEDIKLERINIDE BILMIYORLAR.
lemmmm maminiza cakacagim emme....EN COK....bu iktiyiniz zavallilar karsima dikilecek dedim.
doktor....
onumuzde ki 15 gun....BORSA cok kotu olacak....
moreller sifir yani.....
okuyucularimi eglendirmek ucun....BU KONUYU SECTIM....
Yer İmleri