Sayfa 286/294 İlkİlk ... 186236276284285286287288 ... SonSon
Arama sonucu : 2351 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

biliyorsunuz.....yawrim BABO kayisi beyinli.....beyni az....malatyada dogdu....evladim....KAYISISI MENSUR....

Beni ve yawim BABO yu....bu LAZ GUNEYSU gavirinden koruyun....

yazin.....fikrini soyluyemiyen insan heyvandir.....

iyide kuzu.....biz fikrini soyluyen insanlarin hapse tikildigi bi ulkede yasiyoruz....HEYVANIZ DERSENIZ....

kizmam.

derim ki....BU ULKEYI BU HALE SENIN OYUN GETIRDI YAWRIMO.....

dersen ki....KILICDAROGLU.....alevi ve kurt kokenli....ona oy vermem.....

SEN.....HERSEYI HAKEDIYORSUN.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

SEVGILERIMLE.....

degerli okuyucularim.....

lutfen bana.....

SUNNET DUGUNUMLE ILGILI AKIL VERIN.....BENIM AKLIM AZ....yasliyim.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

degerli okuyucularim....

bu topik uc kisie ait....LAZ GUNEYSU....evladim BABO....ve ...BEN KUZU....

bu topikte.....HALKIMA....kendimi anlattim....yani....BILGIYI anlattim....ucumuzde size....kuzu yu anlattik.....

ister anlayin....ister anlamayin....SONUC BU....

benim....kuzu....HERSEY....gerisi LAGALUGADIR....FIGURANDIR.

bir alevi dervisim.....MARIFET KAPISINDA BIR ALEVININ ULASACAGI....EN UZAGA ULASTIM....BILGIYE....MUKEMMELE....INSAN-I KAMILE ULASTIM....

KIRKLARIN CEMINDEYIM....

DERSENIS KI....sorsanizki....NE POHHH OLDUN KUZU.....

bir pohh olmadim.....beni soymak istiyen....beni yatirimci ismi ile ilgilendiren....onurlandiran....TEKNIK ANALIZ diye onume surulen soyulmami sagliyacak mekanizmalara.....tonlarca dolar odeyip bunu pompalayanlara....

1994 de....DONUMA KADAR HERSEYIMI ALANLARA.....

OGRENDIM......halkimada ogretecegim....

SOYGUNCULAR....karsima....ogrettigi bos adamlari dikiyorlar....bu bos adamlar...BOS OLDUKLARINI BILMIYORLAR...ogrendiklerinin soyulmayi kolaylastiran seyler olmadigini bilmiyorlar....saniyorlar ki onemli bisey biliyorum....HICBIRSEY BILMEDIKLERINIDE BILMIYORLAR.

lemmmm maminiza cakacagim emme....EN COK....bu iktiyiniz zavallilar karsima dikilecek dedim.

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    usaglar....

SUNNET DUGUNUMUZE katilacaklar....ben gelirim desin...fikirlerinide yazsin....dugunle ilgili...nasil olsun...

misal....OGLUM BABO CAPKIN....kokunden kessek....GUNAHLARI AZALIR mi....komple hadim oldugu ucun....GRAF filan cizabilir mi...veya....hadimlar....daha kivraktir.....iyi GRAF yaparlar mi....

tabiii....KIRVESI....namuslu adam....capkinliklarina kiziyor....GUNAH DIYOR.....emme sizce bu dogru mu....adam PAPAZ...din adami.

BORSA NASILSA....kuzu nun dedigi 8200 e gocuyor....iktir edin BORSAYI....biz...beni okuyanlar....endeks 11 200 iken....BILIYORLARDI KI....BORSA 8200 E GOCECEK....kuzu ele demisti.....ve oluyor....BU ARADA....kuzu nun evladi...BABO yu sunnet edelim....aradan ciksin.
    DOSEYIN BAKEM....davetiyemi kim gelecek....kurallar yukarida.....

aranizda cok sayida kit beyinli vardir....UCU BIRBIRINE DUSTU DIYE....

DEELLL....ucumuzde biriz,,,,halki egitiyoruz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,990
     Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    DOSEYIN BAKEM....davetiyemi kim gelecek....kurallar yukarida.....

aranizda cok sayida kit beyinli vardir....UCU BIRBIRINE DUSTU DIYE....

DEELLL....ucumuzde biriz,,,,halki egitiyoruz....
    bence ilk iş düğünde alkol ile ilgili her şeyi kaldırın... o zaman ben gelmeyi düşünebilirim

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    ..KOKUNDEN KESELIM BALTAYLA....gunah isliyemez dedi.....
    Ben de diyordum ki neden,

Zamanında İstanbul'da seans salonu olan adam Kanada'ya buzullara kadar neden kaçsın.

Sayfa 286/294 İlkİlk ... 186236276284285286287288 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •