Ak parti genel başkan yardımcısı : Suan itibariyle Ak parti ile Chp arasındaki fark 18 binin altına indi
CHP
İyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Ak parti genel başkan yardımcısı : Suan itibariyle Ak parti ile Chp arasındaki fark 18 binin altına indi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
ES es diyorlar
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Artvin''n Yusufeli ilçesinde CHP 5 oy pusulasının kayıp olduğu ve usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla İl Seçim Kurulu'na başvurdu, yapılan incelme sonrası iki pusula için itiraz kabul edildi. 1 oy pusulasında daha itiraz kabul görürse seçimler iptal edilecek
La tek tek uğraşacaklarına tüm ülkedeki seçimleri yenileyelim. Halk da gördü yalakalar da gördü AKP 'nin düşüşünü, değil belediye kazanmak yüzde 50 de gider bu kez .
british, çıkıyorum.
İnan paylaşımlarının sonuca etkisi yok. Korkma, seçim sonucu değişmez, alır İmamoğlu.
Yorulmussundur, git biraz istirahat et.
Yer İmleri