Sayfa 287/359 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337 ... SonSon
Arama sonucu : 2871 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: NATEN - Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Bay Tomi Yazıyı Oku
    Umut Üstat ile Pergomon tahtasında hatırlıyorum, Hisse netin kaliteli üyelerinden birisidir yaklaşık 2014 benim ilk üyelik yılım .Pergomonda ilk arz tarihinden sonra sanırım o yıllardı ben 3 tl civarlarında almıştım doviz krizi falan iyi bilanco 11 12 tl leri görüp 8 veya 9 tl lere inmişti, bir yatırımcı girmişti o girince zaten tahtanın hareketleri falan sinir olup çıkmıştım ..
    Bay tomi selamlar, saygılar.

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

2. https://resmim.net/cdn/2022/10/29/QBBd3.png
    1-2 Gün daha düzeltmeye devam etme ihtimali var.
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

3. Naturel Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Şenel Yonetim Kurulu Başkanı olduğu diğer sirketler ;

Hermes Uluslararası Tic. Ve Loj. A.Ş. Yön.Krl.Bşk - Paragon Elektrik Üretim A.Ş. Yön.Krl.Bşk - Naturel Healthcare Medikal A.Ş., Yön. Krl. Bşk. - Naten Madencilik A.Ş. Yön.Krl.Bşk -
    Bosphorus Uluslararası Tic. Ve Loj. A.Ş., Yön.Krl.Bşk. -
    Naturel İleri Savunma Sistemleri A.Ş., Yön.Krl.Bşk. -
    Naturel City İnşaat Tic. A.Ş., Yön.Krl.Bşk. - Naturel Holding A.Ş., Yön.Krl.Bşk. -
    We Data Bilişim San. Ve Tic.A.Ş., Yön.Krl.Bşk. -Sustain-Tech Girişim Sermayesi Yatırım Ort.A.Ş.Yön.Krl.Bşk.

Yükseliş trendinde olduğu için 115 civarları diptir bence Naten de eğer düşüş devam ederse he yükselişe devam ederse kısa vade de 150 üzeri kalıcılık mantıklıdır bence.

Naten hissesi büyük hareketine başladı umarım kuruş hesabı yapanların hepsi hisseden dökülür izlemeye devam.

119,20 den takviye yaparım...Y.T.D

İyi kapattı seansı Naten izlemeye devam.

Ben düşüncelerimi yazdım net olsun kısa vade tahminim aralık ayı civarları Naten 150 üzeri kalıcılık sağlamış olur diye düşünüyorum bu yazım dursun burada kesinlikle gaz verme yok düşüncemi yazdım. Eğer daha üst seviyeler olursa spekülatörü tebrik ederim daha önce tavan yaşadığımızda tebrik ettiğim gibi. Eğer Naten büyük hareketteyse aralık ayından önce 150 üzeri kalıcılık sağlamış olur sonuçta piyasa izlemeye devam. Son olarak Naten seviyorum seni.

Sayfa 287/359 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •