Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Aman aman sevgili forumdaslarim bana aaltin demeyin. nekadar ziynet esyam, sozun kisasi paraya cevrilecek neyim varsa cevirdim. Kostekler, besibiryerdeler, bilezikler yetmiyor artik. Bu paralarin hepsini uc altin arayan maden sirketlerine yatirdim. Yani kaynagini ele gecirmek istiyom yahu.Birisine 0.14 cents den, ikincisine 0.21 den ,ve sonuncusunada 0.0031 cents ten imkanimca ortak oldum. Bu sirketler karantina gunleri kalkinca arastirmalarina devam ettiler ve raporu borsaya bildirdiler. Birinci hisse su an 0.44 cents, ikinci 0.97 ,ve ucuncusu de en son altini bulan (bir hafta oldu) 0.05 cents Cuma kapanis fiyatlari. Ortalama bir ay kadar oldu bunlara ortak olali. Hesabini siz yapin. Altinin kaynagina yatirim yapmak lazim diye dusunur ve tavsiye ederim.
![]()
Bahsettiginiz gibi Avustralya ikinci en buyuk altin ureticisi Cinden sonra. Ama yerden mantar cikarcasina o kadar yeni sirket kurulduki bunlarda bulup uretime basliyanda eminim birinci uretici olacaklar. Yahu bukadar uretim olunca buda demir fiyatlarina inmesin?
Bulunan altin rezervleri korkunc boyutlarda ve raporlar ortalama 35gr-145gr tonda ve yuzeyde. yani derinlerde degil.
Bundan 10 sene once bir madenin hissesini almak istemistim. Esim koymadi alayim. Fiyati 0.004 cents idi. Simdi fiyati 14 AUD civarinda ve hala da yolu var. Simdi kocam basini vuruyor.
Yer İmleri