Sayfa 287/2201 İlkİlk ... 1872372772852862872882892973373877871287 ... SonSon
Arama sonucu : 17603 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Erkan Öztürk
    @drerkan
    15 yıllık sünnetçiyim bugün ilk kez taksitle sünnet yaptım evet nurettin nebati ekonomi tıkırında aynen
    Erkan Öztürk
    @drerkan
    yanlış anlaşılmasın ücreti taksitle aldık arkadaşlar sünnet gene tek seferde

fcyel
    @fcyelom
    ·
    2d
    işerken dikine gitmezse çiş bakıcaz artık :D hangisi taksitle :D
    @erefefik

2. SON DAKİKA: Rusya Merkez Bankası, kripto paraların ülke sınırları içinde tamamen yasaklanmasını teklif etti.
    @erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    SON DAKİKA: Rusya Merkez Bankası, kripto paraların ülke sınırları içinde tamamen yasaklanmasını teklif etti.
    https://uzmancoin.com/rusya-merkez-b...klama-teklifi/

Reuters'in son dakika olarak geçtiği habere göre kurum Rusya sınırları için hem kripto para işlemlerinin hem de madenciliğinin tamamen yasaklanmasını teklif etti. Kripto para sahipliğinin ise yasak kapmasında olmadığı belirtiliyor.
    @erefefik

4. Bloomberg HT
    @BloombergHT
    Kamu bankalarına 51,5 milyar TL sermaye artışı geliyor.
    Hakan Kara
    @ali_hakan_kara
    ·
    1 sa
    Herkes TCMB faizini konuşuyor ama turpun büyüğü yukarıda çünkü artık para politikasını maliye bakanlığı ve kamu bankaları yapıyor.
    @erefefik

5. Ukrayna Savunma Bakanı Aleksey Reznikov olası bir Rusya saldırısı hakkında:

Sadece Ukrayna için değil, Avrupa için de bir felaket olacak, çünkü birkaç milyon göçmen Avrupa sınırına dayanacak.
    Adamlar aynen Saakaşvili gibi ortada kaldılar. Ruslar, bence daha önce de yazdım, Odessa'yı ve Karadeniz kıyısını işgal edecekler, Ukrayna'nın geri kalanını işgal falan etmeyecekler ama Moldova'yı olduğu gibi işgal edecekler.

Avrupa'yı göçmenlerle korkutmaktan başka çare bulamıyorlar ama bu da manasız. Avrupa'da Urus'un karşısına dikilebilecek bir kara gücü yok ki. En büyük güç Türkiye. Avrupa zavallı bir durumda, çaresiz...Türkiya niye Avrupa'yı korusun ki?

Nato da dağılır, AB de dağılır.
    @erefefik

6. Görevden alınmıştı. Şimdi:

Haber Report
    @HaberReport
    ·
    12d
    Öğrencisini öldüresiye dövdüğü için görevden alınan öğretmen Ali Rıza Yücel, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne memur olarak atandı.
    @erefefik

7. Terör örgütü YPG/PKK Suriye Tel-Rıfat mevkisinden Afrin'e füze saldırısı düzenledi. Çok sayıda yaralı ve ölü olduğu söyleniyor.
    Tel Rıfat...Belki 100 defa yazdığımız sihirli yer.
    @erefefik

8. Güney Afrika Cumhuriyeti'nde Omicron varyantı sekiz hafta sonra önemli ölçüde düşüş yaşadı.

Pandeminin son varyantı olabileceği tartışılıyor.
    Aynen...Haftalardır yazıyorum, silinip gidecek.

Yetti garii...
    @erefefik

Sayfa 287/2201 İlkİlk ... 1872372772852862872882892973373877871287 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •