Bunun speği Cumali Koçovalı bence
Bunun speği Cumali Koçovalı bence
Bence problem değil, kimsenin düşüncesi ile hareket etmiyorum. Ancak keşke ben satıyorum ama tavan olabilir yazsaydınız, daha yakışanı olurdu. Tavan olacak, mala sıkı sıkı sarılın dediğiniz anlarda satış yapmış olduğunuzu açıklamanız gerçekten farklı yorumlanabilir. Yine de kara geçti iseniz, tebrikler. YTD
Sn black geçenli 1.15 hareketindede 092 maliyetli kağıtlarımı 0.98 den vermiştim ve 1.15 e gitmişti.o yüzden aynı durumla karşılaşma ihtimaline karşı söyledim malınıza sıkı sarılın diye.haa 1.08 den dönmesi o gün hareketini 1.21 yapmayacaktı anlamı da taşımaz.yüklü bir ky alışı kapıdın hareketini yarım bırakmışta olabilir ki öyle bence.
Tahta yapıcı ben olsam size hak verirdim.
A
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın spek avcısı; doğaldır ki istediğiniz rakamdan alırsınız, satarsanız, beklersiniz; bu sizin riskiniz. Kimseye veya foruma söylemeden de alır-satarsınız; ancak düşündürücü olan söylem-eylem ilişkisi; sıkı sıkı sarılın tavan olacak dediğiniz dakikalarda satış emri vermek biraz garip geldi. Her neyse, sonuçta sanal ortam kimse burada yer alan görüşlere göre yatırım veya elden çıkarma kararı zaten almıyordur, almasın da. Ben nereye takıldığım daha net olur diye yazdım sadece. Hayrını görün, tekrar tebrikler. YTD
Yarın ne olacağını bilsek zaten avcı dğil speğin kendisi oluruz.şimdi 98 kapattık yarın ne olur soru işareti elimde var mi var ama 0.85 kerde anlık görülebilir samatın hareketleri böyledir.buradan mal alınır mı ben alma riskine giremem elimde bir miktar var daha fazla riske atamam.yarın tavan da çekebilir şu an arafta bir kağıt o
A
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1.01 olduk ha gayret motoru yakacan dikkat et çok zorlama
Yer İmleri