Sayfa 288/500 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon
Arama sonucu : 3997 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: USAK - Uşak Seramik

1.  Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşım,

yaptığınız açıklama çok tutarsız bir açıklama.

Birleşmeden dolayı ayrılma hakkını kullanabilirsiniz diyor. Bunun içinde fiyatı 1,20 TL, fiyatı belirlemiş.

Siz hangi 1 TL den bahsediyorsunuz.?

b) SPKn.'nun "Ayrılma hakkı" başlığını taşıyan 24'üncü maddesi ve SPK'nun II-23.1 Tebliği'nin "Ayrılma hakkı kullanım fiyatı" başlığını taşıyan 10'uncu maddesi hükümleri çerçevesinde ayrılma hakkının pay başına işlemin kamuya açıklandığı tarihten önceki otuz gün içinde borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatı olan 1,20 TL olduğu,

yatırım tavsiyesi değildir.
    Evet haklısın hocam, öyle deniyor diye öyle olacak anlamı taşımıyor. Bir kararla bunlar iptal ediliyor. Ben tahtadaki işlemler için yazdım, milyon lotların döndüğüne bakmayın 2000-5000 hisse takip ediliyor. Uzun bir süre, 1.10 bile göreceğini sanmıyorum. benim demek istediğim budur. Satıcı gelirse aşağıya geliyor, satıştaki mal kendinin hop 4 kademe kaldırıyor. Sabahtan akşama 3 3 3 3 3 ne demek? Size malı kitledim ben nereden istersem oradan vereceksiniz demek. Siz 1.20 de bekleyebilirsin, olur inşallah ben de isterim. Ben de 10000 var, 1.06 maliyetli 0,50 de olsa da sıkıntı yapmaz.

2.  Alıntı Originally Posted by bt1975 Yazıyı Oku
    07 ocak 2019 Saat 16 da açıklanan şirket birleşmesinden doğan çağrı fiyatı içeren haberin rakamsal özeti:

100 milyon sermayesi olan ve
    83 milyon lotu piyasada bulunan hisselerden çağrı fiyatı olarak belirlenen 1.2TL’den 4.16 milyonu yani piyasadakinin %5 genelin %4,16’sı oranındaki pay sahipleri çağrıya katılırsa işlem iptal edilebilir( fon 5 milyon tl olduğu için iptal edilecektir) şekilde çağrı işlemi genel kurulda görüşülmek üzere gündem maddesi olarak alınmıştır diyor

Yani kesin çağrı olacak denilmiyor.
    Ayrılma.hakkına.genelde.belirlenen.rakama.ulaşmıyo r.Geçsede.limit.artırılıyor.
    Tabi.niyetlerinde.samimi.iseler.

yatırım.tavsiyesi.değildir

3.  Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    Ayrılma.hakkına.genelde.belirlenen.rakama.ulaşmıyo r.Geçsede.limit.artırılıyor.
    Tabi.niyetlerinde.samimi.iseler.

yatırım.tavsiyesi.değildir
    Ayrılma.hakkını.emniyet.sibobu.olarak.görüyorum.

1.20 ve 5 milyon. Kendince yemleme yapıyor Zararın çok büyük biliyorum. Seni gidi seni.

Zannetmeyi bıraktığın an, Farketmeye başlarsın.
    Zannetmeyi bıraktığın an,Farketmeye başlarsın.

5. İtibar,en büyük sermaye imiş.Sen 1,20 değil 1,50 de desen olmuyor işte...

6. Bu ibnossslar 1,20 TL deyip, milleti hisseye çekip patlatmasınlar. Paraya doymuyor bunlar. OYUN İCİNDE OYUN VAR BUNLARDA. 2 TL ye de gidecek olsa, bu kadar pislikten sonra bu namisizlarin kağıdı alınmaz. Herşey beklenir bu gavvattttt lardan..... Tek amaçları KY yi dudukleyip, ceplerini doldurmak. İyi haberleri kapa gönder sonra kağıdı dibe çek. Milleti bedelliye sok, hem şirkete destek olsunlar hem de yatırımcıyı koruma, düdükle. Bu hiyarlar bugüne kadar kaç defa temettü vermiş??? Boş verin bu camislariiii

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bugüne.kadar.ayrılma.hakkını.iptal.eden.şirket.(cl k.hold.haricinde).çıktımı.Başka.hatırlayamadım.da

8. Bu hamur çok su götürür,

ayrılma hakkı fiyatı neden 1.20,

Öz kaynakları eski sermayeye böldüğünde hisse başı 4.15 TL, yeni sermayeye böldüğünde 2.35 TL değere karşılık geliyor.

spk'nin 1.20 TL'yi kabul etmemesini bekliyorum..

yatırım tavsiyesi değildir..

Sayfa 288/500 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •