Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 288/356 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338 ... SonSon
Arama sonucu : 2873 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: NATEN - Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Şirket çok ketum ve uyanık şöyle mantıklı düşünürsek !!!

Ges ile ilgili kap haberleri gördüğümüz zaman işte Güneş Enerji Kurulumu şu şirketle şu fiata aldım haberleri bir iş bir ihale ile yapılıyorsa ve çok şirket katılıp sen ihaleyi alıyorsan senin kaşına senin gözüne vermiyor bu ihaleyi sen en düşük teklifi vermişin ben en az karla ve ya ucu ucuna bu işi yapıcam diyerek en düşük maliyetle yapıcağını tahadüt ediyorsun kardan feraget ediyorsun aldığın işte ne kadar bir kar kalıcak sana belli deil şu an herkes bir yere saldırırıyor ama belki de zararına alayım ama kap a bir haber veririm 1 Milyar TL piyasa değerinden 28 Milyar TL piyasa değerine çıkarım karı burda kazanarım diyen çok şirket var dikkat etmek lazım hiç bir zaman son alıcı olmamak lazım ...

2. Konu GES Yeka 10 yıl elektrik satış garanti tutarları 2021 yılı ikinci dönemden itibaren TL/KRS sanırım 0,32 KRS üzerinden YEKA alım garantisi verdi bu da Santral kurulum maliyet / satış 25 yıllık bir ömürlü santrallerin kurulum maliyetlerini daha önce 3-5 senelerde kurtarıp kara geçerken bu yeni uygulama 10-12 yıl da kendini kurtarma durumuna geldi hemde üretip sattığını 0,32 KRS ile çarptıgında elektrik gelirlerinde eski 13 Usd/Cent satış tutarı şu an bizim 2,4193 TL ile çarpmak farklı aynı elektriği 0,32 kuruşla çarpmak farklı bu hoplayıp zıplayıp diğer GES şirketlerin daha borçlu olmalarına sebep olucak NATEN Babanın ellerine düşecekler , Şirket şu an geride durup beklemede ve çok zıplamıyor ortalığın durulmasını bekliyor ve bencede doğruyu yapıyor , yatırım tavsiyesi deildir...
    Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.

Alıntı Originally Posted by Bay Tomi Yazıyı Oku
    Şirket çok ketum ve uyanık şöyle mantıklı düşünürsek !!!

Ges ile ilgili kap haberleri gördüğümüz zaman işte Güneş Enerji Kurulumu şu şirketle şu fiata aldım haberleri bir iş bir ihale ile yapılıyorsa ve çok şirket katılıp sen ihaleyi alıyorsan senin kaşına senin gözüne vermiyor bu ihaleyi sen en düşük teklifi vermişin ben en az karla ve ya ucu ucuna bu işi yapıcam diyerek en düşük maliyetle yapıcağını tahadüt ediyorsun kardan feraget ediyorsun aldığın işte ne kadar bir kar kalıcak sana belli deil şu an herkes bir yere saldırırıyor ama belki de zararına alayım ama kap a bir haber veririm 1 Milyar TL piyasa değerinden 28 Milyar TL piyasa değerine çıkarım karı burda kazanarım diyen çok şirket var dikkat etmek lazım hiç bir zaman son alıcı olmamak lazım ...

2. Konu GES Yeka 10 yıl elektrik satış garanti tutarları 2021 yılı ikinci dönemden itibaren TL/KRS sanırım 0,32 KRS üzerinden YEKA alım garantisi verdi bu da Santral kurulum maliyet / satış 25 yıllık bir ömürlü santrallerin kurulum maliyetlerini daha önce 3-5 senelerde kurtarıp kara geçerken bu yeni uygulama 10-12 yıl da kendini kurtarma durumuna geldi hemde üretip sattığını 0,32 KRS ile çarptıgında elektrik gelirlerinde eski 13 Usd/Cent satış tutarı şu an bizim 2,4193 TL ile çarpmak farklı aynı elektriği 0,32 kuruşla çarpmak farklı bu hoplayıp zıplayıp diğer GES şirketlerin daha borçlu olmalarına sebep olucak NATEN Babanın ellerine düşecekler , Şirket şu an geride durup beklemede ve çok zıplamıyor ortalığın durulmasını bekliyor ve bencede doğruyu yapıyor , yatırım tavsiyesi deildir...
    Teşekkürler temel analiz için Sn Bay Tomi.

Alıntı Originally Posted by Bay Tomi Yazıyı Oku
    Şirket çok ketum ve uyanık şöyle mantıklı düşünürsek !!!

Naten de boş durmuyor , FROTO dan ihale aldı, yavrusu ESEN mercedes ten aldı, ESEN in yavrusu Antalya bölgesinde 10 MW gibi bir rakam aldı tam emin değilim böyle birşey var... tüm firmalar çatılarına bahçelerine kuracaklardır...

Yol uzun o ayrı konu fakat keyif almak lazım çok iyiydi Naten bugün.Ayrıca patronun elbet vardır bir düşündüğü sonuçta kendi malına sahip çıkıyor önemli bence.

Geldik fasulyenin faydalarına Naten hissesi 2 günde çok iyi prim yaptı piyasada ışıl ışıl parlıyor.Yarın Naten hissesi seansı nasıl kapatır vardır kafalarda doğaldır bu sorular benim düşüncem yarın Naten seansı yeşil kapatmasıdır ve büyük hareketine devam etmesidir yolun açık olsun Naten uzun yıllar beraberiz.He kırmızı olursa da sıkıntı yok o ayrı konu fakat düzeltmeyi yeni bitirdiği için yarında seansı primli kapatma ihtimali yüksektir bence.

Gap yalan oldu

Alıntı Originally Posted by iceman Yazıyı Oku
    Gap yalan oldu
    4 Kasım tarihli yazın dökülmedin mi hala?

Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    4 Kasım tarihli yazın dökülmedin mi hala?
    Bu yazının kime,niye,niçin yazıldığını bile anlayamıyorsun ama yinede sana cevap vereyim bir şeyler öğren
    Daha gap in nerede olduğundan haberin yok atıp tutuyor mangal da kül bırakmıyor sun...
    Seninle saklambaç oynayacak vaktim yok alıp satıyorum git ötede oyna

Sayfa 288/356 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •