Sayfa 288/359 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338 ... SonSon
Arama sonucu : 2871 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: NATEN - Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Ben düşüncelerimi yazdım net olsun kısa vade tahminim aralık ayı civarları Naten 150 üzeri kalıcılık sağlamış olur diye düşünüyorum bu yazım dursun burada kesinlikle gaz verme yok düşüncemi yazdım. Eğer daha üst seviyeler olursa spekülatörü tebrik ederim daha önce tavan yaşadığımızda tebrik ettiğim gibi. Eğer Naten büyük hareketteyse aralık ayından önce 150 üzeri kalıcılık sağlamış olur sonuçta piyasa izlemeye devam. Son olarak Naten seviyorum seni.
    Naten den daha iyi hisseyi nerede buluyoruz, en azından bizim kriterlerimizi sağlıyan en ucuz enerji firması, akranlarına göre biraz nazlı ama sıkıntı yok , bu hisse ilk altı aylık bilançosununa benzer yıllık bilanço gönderse 310 mil. yapar, buda bu hissede beklememize yeter,
    ytd

Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    Naten den daha iyi hisseyi nerede buluyoruz, en azından bizim kriterlerimizi sağlıyan en ucuz enerji firması, akranlarına göre biraz nazlı ama sıkıntı yok , bu hisse ilk altı aylık bilançosununa benzer yıllık bilanço gönderse 310 mil. yapar, buda bu hissede beklememize yeter,
    ytd
    Teşekkürler Sn Foton katılıyorum yazdıklarınıza düşüncemi yazdım Naten ile ilgili zaten.

3.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    https://resmim.net/cdn/2022/10/29/QBBd3.png
    1-2 Gün daha düzeltmeye devam etme ihtimali var.
    Yarın 119 teması ile düzeltmeyi bitirmesini bekliyorum. Bu arada inşallah bilançoda sürprizle karşılaşmayız.
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

4. Borsacı Dede nin dediği gibi yapılması gerekir '' ben ne düşüncem diyo milyon lotları olan düşünsün'' ben yan gelir yatarım onlar düşünsün diyor çıkmışmı inmişmi o düşünsün , yatırım tavsiyesi deildir..
    Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.

5. kısada bu şekilde..

Alıntı Originally Posted by Bay Tomi Yazıyı Oku
    Borsacı Dede nin dediği gibi yapılması gerekir '' ben ne düşüncem diyo milyon lotları olan düşünsün'' ben yan gelir yatarım onlar düşünsün diyor çıkmışmı inmişmi o düşünsün , yatırım tavsiyesi deildir..
    Naten seansı primli kapatacak mı? İzlemeye devam Sn Bay Tomi.Yazdıklarınız genel açıdan doğru fakat psikoloji borsada zor devamlı hisse fiyatı izlendiği için he bende günlük trade etmiyorum fakat izliyorum sadece Naten değil 100 e yakın temeli iyi olan hisseyi telefondan izliyorum keyif için.

Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    https://resmim.net/cdn/2022/10/25/OJdvx.png

DÜN YAPILAN HAREKET GÜZEL BİR YÜKSELİŞ ONAYI OLDU. BU GÜN İÇİN 104,40 ALTI KAPANIŞ OLMAMALI.
    Foruma yaptığınız ilk paylaşım Naten hissesinde yükselişi bildiniz iyi teknik analiz yaptığınız belli zaten yarın 119 civarlarına düşüş yaşamasa bile başarılı teknik analizcisiniz.Paylaşımınız 25 ekim tarihi.

8.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Foruma yaptığınız ilk paylaşım Naten hissesinde yükselişi bildiniz iyi teknik analiz yaptığınız belli zaten yarın 119 civarlarına düşüş yaşamasa bile başarılı teknik analizcisiniz.Paylaşımınız 25 ekim tarihi.
    Teşekkür ederim. Teknikçiler genelde hoş karşılanmazlar. Aslında baya eskiyim bu hissede. 35 civarında maliyetim. Bilgim dahilinde paylaşım yapıyorum. Bu arda Sayın sevenhill'e de teşekkürler katkılarından dolayı.
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

Sayfa 288/359 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •