Sayfa 288/748 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon
Arama sonucu : 5977 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    santral üretim verilerini gün gün kontrol etmeye devam ettim.. herhangi bir sıkıntı yok..

kojeni ateşlemişiz..

tekstil tarafındaki stoklar da ciroya dönmüş anlaşılan.. özellikle turizmdeki beklenti üzeri rakamlar içerde tekstil talebini artırmış olabilir otellerden gelen..
    Nisanda Osman Akça'dan aldığı para ile borç kapatsa

1 milyarlık stoğu eritip nakite çevirse

Operasyonel faaliyetler için 50-90 milyon tl arası nakit yeter

Şöyle 10 milyon euro borcunun azaldığını görmek nasip olsun
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

2. ilk 3 aylık bilançoya nedense güvenemiyorum. Esas faaliyet karının, satışların yarısı kadar gelmesini sağlayan etken nedir acaba? şaibeli geliyor bana nedense. Yanlış biliyorsam biri düzeltsin ilk 3 aylık bilançolar denetime tabi değil sanırım.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.

3. Arkadaşlar vergi dairesi bildiriminde neden vergi gideri yazılmamış anlatabilecek var mı?

4. menderes tekstilin 6 aylık net dönem karı 300 milyon tl
    burada yazdığım bilgi ve yorumlar kendi görüşümdür. kesinlikle yatırımcı tavsiyesi değildir. Y.T.D

5.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Nisanda Osman Akça'dan aldığı para ile borç kapatsa

1 milyarlık stoğu eritip nakite çevirse

Operasyonel faaliyetler için 50-90 milyon tl arası nakit yeter

Şöyle 10 milyon euro borcunun azaldığını görmek nasip olsun
    9 milyon EURO azalmış net yabancı varlıkta

Tuhaf olan stoklar erimemiş talep mi fazla rıza emmi ?
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

6.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    2. Çeyrekte tektil sektöründe yüksek talep vardı. 2 çeyrek sonunda 1.750-2.000 arası hasılat gelmesini beklerim ben

TCMBye göre 2.çeyrekte EURO kuru 6,66% arttı. Dolar 13,82% arttı.

Ben o yüzden 225-250 arası net kar beklerim
    Ben marjın 40%da 30lara düşer diye hesapladım düşe düşe 39%a düşmüş.

7. çok fena bilanço çok.. piyasa değeri resmen komedi.. fövak karından düşük piyasa değeri böyle şirket yok piyasada
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

8.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    şimdiden yazayım 3ç beklentimde 1.3 milyar tl ciro dur.
    stokta deli mamül var ciro bunu aşacak belli...3ç için fena hazırlık yapmışlar.
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

Sayfa 288/748 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •