Bana nerelisin diye soranlara bazen dünyalıyım diyorum.![]()
Bana nerelisin diye soranlara bazen dünyalıyım diyorum.![]()
Banka bedelli yaptığında bu kurucu ve imtiyazlı hisselerde bedelliye katılır mı?
Temettü hesabında bu hisselere yüksek temettüler düşebilir diye hesap ediliyor.Peki AKBANK gibi bedelli yaparsa bu hisseler nasıl bir bedel öderler???
Şimdiki haklarla düşünmeyin..
Eline hakları geçerse olası bedellide çok yüksek bedel ödetirler mi???
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arada bir grafik ve takas paylaşırsanız sevinirim. Bilgi sahibi oluruz hissemiz hakkında.
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
2950 de 8 lot alım ile eşleşme var. Bakalım satan olacak mı ?
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Kim aldı 25 lotu. Ekran görüntüsü lütfen.
Yer İmleri