Sayfa 289/981 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    ben asıl senatonun tavrını bekliyorum..Birde dolar 5,50 altına inecek mi? bunu merak ediyorum.
    Trump sadece olumsuz gelismelerin sorumlulugunu ustlenmeyecek sekilde davrandi. Senatonun verecegi herhangi bir yaptirim kararinin sonuclarini yine senato tasiyacak, Trump ise 'ben iyi olsun isterdim' diyecek, aradan siyrilacak. Trump hic bir olumsuz seyin sorumlulugunu ustenmez. Never! Eger g20'den super guzel olumlu birsey cikabilecek olsaydi -Tr ile ilgili- zaten Trump ustune yatardi onun.
    Sonucta, bence, hicbirsey degismedi Tr acisindan. Epeydir piyasa g20'nin bir etkisinin olmayacagini zaten fiyatliyordu; simdi sirada senatoyu fiyatlamak var sanirim.

❝S-400 mutabakatımızda herhangi bir aksama söz konusu değil❞

Cumhurbaşkanı Erdoğan, #G20* Liderler Zirvesi kapsamında #Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by Sagittarius A* Yazıyı Oku
    Trump sadece olumsuz gelismelerin sorumlulugunu ustlenmeyecek sekilde davrandi. Senatonun verecegi herhangi bir yaptirim kararinin sonuclarini yine senato tasiyacak, Trump ise 'ben iyi olsun isterdim' diyecek, aradan siyrilacak. Trump hic bir olumsuz seyin sorumlulugunu ustenmez. Never! Eger g20'den super guzel olumlu birsey cikabilecek olsaydi -Tr ile ilgili- zaten Trump ustune yatardi onun.
    Sonucta, bence, hicbirsey degismedi Tr acisindan. Epeydir piyasa g20'nin bir etkisinin olmayacagini zaten fiyatliyordu; simdi sirada senatoyu fiyatlamak var sanirim.
    Evet çok mantıklı...

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. Çin ve Abd yeniden ticaret görüşmelerini yapma konusunda anlaşmış, yeni yaptırımlar askıya alınmış. Resmî bir açıklama henüz gelmedi hala. Sonuç buysa anlamı daha önce uygulanan yüksek vergilendirmeler aynen devam edecek. Yeni vergi artışları olmaması İçin görüşmeler devam edecek. Yani daha öncede anlaşıyoruz anlaşmak üzereyiz anlaştık dedikten sonra ticaret savaşını aniden başlatan sarı fırlatmaya ne kadar güvenir bu piyasa. Altında kalmaya aynen devam.

Beklediğim gibi bir açıklama olmuş, zaten masadan kavga ederek veya savaş ilan ederek kalkmaları düşünülemezdi.

5. Reis ile Trump görüşmesine gelirsek tamamen beklentiler doğrultusunda güzel resimler verilmeye çalışıldı. Bize gösterilmeye çalışılan resmin arkasında çok büyük belirsizlikler var tabi. Trump şunu diyemedi ben yaptırımlara karşıyım Türkiyeye yaptırım uygulamayacağım uygulatmayacağım. Hoş diyemezden tabi çünkü onu aşan bir konu. Trump ben erdoğanı seviyorum adil davranmaktan yanayım derken, senato karar alacak benim elimden bir şey gelmez demeye getirmiş.

Yani dolarda Temmuz ayı yukarı yönlü bir trend bekliyorum. 6.25 ile 6.50 hedefleri.

6. Trumptan ilk açıklamaya bak gelde bu adama güven söyledikleri konusunda.

Donald Trump- Şi CinpingTrump, ticaret savaşına giriştiği Çin lideri Şi ile görüştü: Aslında anlaşmaya çok yakındık fakat bir şeyler oldu.

7. Japonya'nın Osaka kentinde düzenlenen G20 Zirvesi'nde Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile bir araya gelen ABD Başkanı Donald Trump, "Eğer adil bir ticaret anlaşması yapabilirsek bu tarihi bir iş olur. Buna tamamen açığız ve siz de buna tamamen açıksınız" dedi.

Daha önce kapalı mıydınız hahahaaa.

8. Son 20 yılda (99 depremi hariç, o da iç edildi! ) ülkemizde bir tabi afet , salgın hastalık, savaş vs vs gibi bir sorun yaşandı da mı halktan vergi isteyebilecekler ?
    İsterler ise kim kayıt altına girer ki ?
    Bu; karşılıklı güven ,oluşturulmadan bir adım ileri gidemeyiz !

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 289/981 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •