Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Societe Generale,
-TCMB'den 21 Ekim'de 100 baz puan faiz indirimi bekliyor
-Türk Lirası'nın ABD Doları karşısında yıl sonuna kadar 9,8 seviyesine gerilemesini bekliyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
1997 yılında İngiltere bristoldan hemsire bi sevgilim olmustu.Terry adında sarısın ve vucudunun her noktasında çil vardı.bazen uyudugumuzda denizkızına sarılmıs hıssı uyandırırdı...hep sorardım sızın orda patetes ekmek yumurta ev araba taxi plakası kac para oda hep kızardı.ne cok para dusunuyon derdi...ama ingiliz kızları diğer acrupa kızlar gb kaprısli değillerdir avlaması en kolay olanlardır.sehvet hususuna gelirsek hic biri yada toplamı bi rus etmez....3 kıta 28 farklı milletten 450 yi askın hatunla uyumus biri olarak tecrubeyle sabıttır....Rus bi hatunla uyımayan erkekliğe adım atmıs sayılmax....ytd
EURTRY 10,80 seviyesinin üzerine çıkarak yeni zirve seviyesini gördü, 10,8026
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri