Sayfa 289/708 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon
Arama sonucu : 5661 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by rodrigo44 Yazıyı Oku
    Bu soruları sordum .

Bilindiği gibi Biyobenzer ürünlerin olağan Arge süreci çok daha zor olup ticari ürüne dönüşüp dönüşmeyeceği veya ne zaman dönüşeceği maalesef zor öngörülebilmektedir.

Henüz faz 1 ve faz 3 aşamasında olan biyobenzer ürün bulunmamaktadır.

bu cevabı aldım
    adamlar hiç bir şekilde bilgi vermiyorlar sanki mit siz mail attığınız için bir cevap vermek zorundalar zorunluluğu yerine getirmek için yine bilgi vermeyerek cevap veriyorlar kopy past yapıyorlar minimum 8 yıldır biotech arge yatırımı yapıyorlar ellerinde hazır ürünler var var ki ruhsatlandırmanın hızlandırılmasını istiyorlarlar bide şöyle soralım yurt dışında ruhsatı almış yada ruhsat başvurus yapılmış biotech ürün var mı bakalım ne cevap verecekler

2.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    adamlar hiç bir şekilde bilgi vermiyorlar sanki mit siz mail attığınız için bir cevap vermek zorundalar zorunluluğu yerine getirmek için yine bilgi vermeyerek cevap veriyorlar kopy past yapıyorlar minimum 8 yıldır biotech arge yatırımı yapıyorlar ellerinde hazır ürünler var var ki ruhsatlandırmanın hızlandırılmasını istiyorlarlar bide şöyle soralım yurt dışında ruhsatı almış yada ruhsat başvurus yapılmış biotech ürün var mı bakalım ne cevap verecekler
    Onada calismalarimiz devam ediyor der gecerler

Bu arada Gedik alışları yabancinin olabilir demistim dogru cikti takasa bakanlar gorebilir Citibanka virmanlamis mallari ordino nereye kadar sürecek bakalim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul-Rize
    Gönderi
    2,127
    10.8.23 günü Gedik yat.aldığı toplam 656.477.k.hissenin takastaki dağılımı,
    571.813.k.sı Citybank.a, 51.705.k.sı da Deuche bank.a girmiş görünüyor.

Bu arada bilanço bu akşam mı gelecekti.?..

4. hissenin asla tavan olmayacağını bilmenin vermiş olduğu o huzur var hepimizde çok ilginç ne olursa olsun asla tavan olmuyor böyle bir hisse deva koca koç holding bil durduk yere tavan oluyor ama deva asla tavan olmuyor bugün tavan olmasını gerektirecek bir şey yok genel için yazmak istedim

5.  Alıntı Originally Posted by omerby Yazıyı Oku
    10.8.23 günü Gedik yat.aldığı toplam 656.477.k.hissenin takastaki dağılımı,
    571.813.k.sı Citybank.a, 51.705.k.sı da Deuche bank.a girmiş görünüyor.

Bu arada bilanço bu akşam mı gelecekti.?..
    bilanco son tarihleri 23 agustos forumdan okudugum eski yorumlara göre son hafta cuma günü atıyorlarmış eski hissedarlar 18 agustos olarak ön görüyorlar yani

6.  Alıntı Originally Posted by rodrigo44 Yazıyı Oku
    Onada calismalarimiz devam ediyor der gecerler

Bu arada Gedik alışları yabancinin olabilir demistim dogru cikti takasa bakanlar gorebilir Citibanka virmanlamis mallari ordino nereye kadar sürecek bakalim
    yok nasıl soru sorulması gerektiğini öğreneli çok oldu şu şekilde olarak örneğin sorularınız bugün itibariyle yurt dışında ruhsatı alınmış biotech ürün var mı yok mu evet mi hayırmı soruları bu şekilde sormanız gerekiyor yoksa insan zekasıyla dalge geçen cevaplar alısınız

7.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    yok nasıl soru sorulması gerektiğini öğreneli çok oldu şu şekilde olarak örneğin sorularınız bugün itibariyle yurt dışında ruhsatı alınmış biotech ürün var mı yok mu evet mi hayırmı soruları bu şekilde sormanız gerekiyor yoksa insan zekasıyla dalge geçen cevaplar alısınız
    Ben zaten yatırımcı ilişkilerine yazalı 1 haftadan cok oluyor en son cevap alamayında info@deva ve mcetin e mail attım yatırımcı ilişkileri cevap vermiyor diye ancak öyle cevap alabildim

8.  Alıntı Originally Posted by rodrigo44 Yazıyı Oku
    bugun AKD saat 16,43 itibari ile gedik 213 bin lot +da satıcılarda diğer kısmı 195 bin lot eksi kimsede mal bırakmayacak gibi şaka bir yana güzel topluyorlar inşallah devam ederler

Güzel analizz haaa : )))))))))))))))))) tutanlara hayırlı olsun tl bazlı ath yaptık dolar bazlı aralık ayı zirvesi 3,67 dolar

Sayfa 289/708 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •