Sayfa 29/247 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
Arama sonucu : 1974 madde; 225 - 232 arası.

Konu: DENCM - Denizli Cam

1.  Alıntı Originally Posted by mamur Yazıyı Oku
    Denizli camda bedelsiz potansiyeli varmı varsa yüzde kaç yazarsanız iyi olur...

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1/10 görünmekte

Sent from my HTC One using Tapatalk

2. Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
    harsh

3. 11.40 tan yukarı götürmek istemiyor.buradan lotmu toplamak istiyor. Yoksa daha aşağı mi goturmek istiyor anlamadım. Ama kağıt 11.38-11.44 arasında oynuyor. Işlemci hacmi düştü yukarı ya doğru ne zaman patlama yapacak. Alalı 10 gün oldu yeter artık. Git 15 lerede biraz para kazanalım .benim aldığım kağıt 3 ayda% 40 yapar dedik.beni yalancı çıkarma.

4. sen yenisin galiba! kimler yalanci çikmadi bu tahtada insallah hakli cikarsin

5. Diger taraf a yazdim, bu taraf ile de paylasmak istedim;

Herkeşlere benden selam )

Sahsen bir yere gittigim yok. Biriktirmeye basladigim tarihten itibaren 4 yil tamamlanmak uzre. Cok az bir kismini satmak zorunda kalmistim ama onemli degil o miktar.

24 Ekim 2019 a kadar burda sabirla bekleyebilirim. 29 Ekim 2019 dan sonra tekrar bir degerlendirme yaparim duruma gore.

Oncesinde haber akisi, baska turlu gelismeler olur ise onu da ayrica degerlendirip karar veririm..

Neden 24 Ekim diyeceksiniz... Frodo nun Gandalf a ( zehirli bicak darbesi yaralandiktan sonra ayrik vadide uyaninca ) "nerdeyim ben, gunlerden ne?" dediginde, Gandalf in "gunlerden Ekim in 24 u" demesinden degil ))

Asagidaki sebepten;

"Şirket ve European Bank for Reconstruction and Development (“EBRDâ€) arasında 10 Kasım 2014 ve 24 Ekim 2014 tarihli alım/ satım opsiyon sözleşmeleri imzalanmıştır. Buna göre Şirket, Paşabahçe Cam Sanayii ve Tic. A.Ş. (“Paşabahçeâ€) payları için bir alım opsiyonuna sahipken aynı zamanda EBRD’ye bir satış opsiyonu tanımaktadır. Paşabahçe’nin halka arzının 24 Ekim 2019’a kadar gerçekleşmesi durumunda, söz konusu alım/satım opsiyonları geçersiz hale gelecektir. "

http://www.sisecam.com.tr/sites/cata...yet_Raporu.pdf

Sayfa 152.

Saygilar...

6. Bu kağıtta sürüngen gillerden herhalde. Alsak mı biraz? Ekmek var gibi bu kağıtta ne dersin hasanbölük üstad.

Sayfa 29/247 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •