-
Ağbal: Türkiye ekonomisinde ne eylül, ne aralık, ne de gelecek yıl için bir kriz ihtimali söz konusu değil
ağbal: Bir krizin türkiye için söz konusu olmadığını net biliyoruz
ağbal: Ekonominin kendi parametreleri kurun seviyesini belirler, önemli olan istikrar
ağbal: Kurun seviyesi tamamen ekonominin gerçekleri tarafından belirlenir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Fıtch: Türkiye'de enflasyon benzer ülkelere göre yüksek kalacak-bloomberg ht
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Isviçre mb başkanı, "kurlardaki son gelişmelerin ne kadar sürdürülebilir olduğunu görmemiz gerekli"
isviçre mb başkanı, "diğer ülkeler ile faiz farklılıklara hala çok dar"
*isviçre mb başkanış, "isviçre frangı hala aşırı değerli"
-
Fıtch: Türkiye'de yıl sonunda enflasyonu %10,7 olarak öngörüyoruz-bloomberg ht
-
TCMB : Para Politikası Kurulu (Kurul), Merkez Bankası bünyesindeki Bankalararası Para Piyasası ve Borsa İstanbul Repo–Ters Repo Pazarlarında uygulanmakta olan faiz oranları ile bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının aşağıdaki gibi sabit
-
Tcmb: Son dönemde açıklanan veriler iktisadi faaliyetteki toparlanmanın güç kazandığına işaret etmektedir
tcmb: Enflasyonun bulunduğu yüksek seviyeler ve çekirdek enflasyon göstergelerine ilişkin gelişmeler fiyatlama davranışlarına dair risk oluşturmaktadır
tcmb: Iç talepteki iyileşme devam ederken avrupa birliği ülkelerinin talebindeki artışın ihracat üzerindeki olumlu etkisi sürmektedir
-
*tcmb: Bu çerçevede kurul, sıkı para politikası duruşunun korunmasına karar vermiştir
*tcmb: Kurul, yapısal reformların uygulamaya geçirilmesinin büyüme potansiyelini önemli ölçüde artırabileceğini değerlendirmektedir
*tcmb: Enflasyon görünümünde belirgin bir iyileşme sağlanana kadar para politikasındaki sıkı duruş sürdürülecektir
-
*ukrayna merkez bankası faiz oranını değiştirmedi, %12,50
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri