Sayfa 29/327 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
Arama sonucu : 2613 madde; 225 - 232 arası.

Konu: EMNIS - Eminiş Ambalaj

Alıntı Originally Posted by THUNDERBOLT Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim
    Benim için gayet iyi bir açıklama oldu
    Elinize sağlık

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    rica ederim.

2. İsmet beyin de alacağı hala var mı acaba bilginiz varmı
    Teşekkür ederim
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

Alıntı Originally Posted by THUNDERBOLT Yazıyı Oku
    İsmet beyin de alacağı hala var mı acaba bilginiz varmı
    Teşekkür ederim

İsmet bey bütün alacaklarını hibe etmişti diye biliyorum. bu bilgiler 30 haziran bilanço ve eklerine göre verdiğim bilgilerdir. o tarihten sonra yeni borç/alacak ilişkisi doğmuş olabilir.

4. Teşekkür ederim

5. Bugün mal almak için kıvrandılar
    Aynı zamanda belli etmemek için daha çok kıvrandılar😀😂

KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu

VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)

Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.

25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
    "Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.

Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.

**ÖNEMLİ

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Ömer İsmet UZUNYOL

Yönetim Kurulu Başkanı

*

1923 İstanbul doğumlu Sayın Ömer İsmet Uzunyol, lise öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra ; Eminönü Vergi Dairesi’nde Şef olarak çalışmıştır. Ardından Zonguldak Karadon Kömür İşletmeleri ve Fethiye Bradway Liman İşletmeleri’nde Muhasebe Müdürü olarak görev alan Uzunyol, 1954 yılında Marshall Boya’da Muhasebe ve Satış Pazarlama Müdürü olarak çalışmaya başlamıştır.

Marshall Boya ortaklarının hisse satışı yapmaya karar vermesine müteakip çok ortaklı yönetim modelini hayata geçiren Ömer İsmet Uzunyol , Marshall Boya’nın ikinci büyük ortağı olarak, Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürütmüştür.

1971 yılında Eminiş Ambalaj Kimya Sanayi şirketini kurmuş, Eminiş Ambalaj’ın yanısıra Uzunyol Ambalaj , Uzunyol Turizm , Uzbaş gibi bir çok şirketin yönetim kurulu başkanlığını yapmıştır. Marshall Genel Müdürü Feridun UZUNYOL ile birlikte ,1998 yılında Marshall’ın hisselerinin Akzo Nobel’e satış sürecini başlatmış ve *2010 yılında hisse devrini tamamlamıştır.

Ticari faaliyetleri yanında 1999 İzmit depremi sonrasında Hereke Sümerbank konutları'nın restorasyonu sorumluluğunu üstlenerek , deprem nedeniyle eğitim sürecini iki yıl askıya alan Kocaeli Üniversitesi’nin eğitim sürecine Hereke Ömer İsmet UZUNYOL kampüsünde devam etmesini sağlamıştır. *Necla UZUNYOL ile evli olan *Sayın Ömer İsmet UZUNYOL , iki çocuk babasıdır.

*

Mustafa Feridun UZUNYOL

Yönetim Kurulu Başkan Vekili

*

1957 yılında İstanbul doğumlu Sayın Mustafa Feridun Uzunyol lise eğitimini Avusturya Lisesi, lisans eğitimini Avusturya-Linz Johannes Kepler Üniversitesi İşletme Bölümünde tamamlamıştır. 1982-1984 yılları arasında Newyork Wagner College’da finansman yönetimi mastırı yapmıştır.

1983-1985 yılları arasında Londra Case Makina Pazarlama Şirketinde İrlanda, İskoçya, İngiltere bölgeleri satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcısı olarak çalışmıştır.

1986 yılında Marshall Oto Tamir Boyaları’nda Pazarlama Müdürlüğü; 1989 Marshall Boya Fabrika Müdürlüğü , 1991 Hoechst Oto Boyaları Genel Müdürü , 1994 Marshall Boya Genel Müdürü , 1998-2005 yılları arası Dupont Türkiye Genel Müdürü ve aynı zamanda Akzo Nobel Türkiye Genel Müdürü rollerinde görev almıştır.

Kocaeli Üniversitesi’nde Boya Teknolojisi Meslek Yüksek Okulu’nun açılmasında aktif rol oynamıştır, kendisine 2008 yılında Üniversite ve Kocaeli iline katkılarından dolayı Kocaeli Üniversitesi tarafından Fahri Doktora ünvanı verilmiştir.

Halen Marshall Boya ve Vernik San. A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanlığı, Eminiş Ambalaj San.ve Tic.A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Genel Müdürlük , Neo Yapı Arazi Geliştirme A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyeliği rollerini sürdürmekte olan Sayın M.Feridun Uzunyol Kocaeli Üniversitesi’nde de İşletme, Gelişim ve İnovasyon derslerinden sorumlu Öğretim Üyesi olarak çalışmaktadır.

TUSİAD , KİPLAS (Yönetim Kurulu Üyesi), BOSAD (Başkan Yardımcısı) , KOÜ (Mütevelli Heyeti Üyeliği) , IMSAD, YASED, IZODER, Yeşilyurt Deniz Kulübü, Enka Spor Kulübü, İstanbul Golf Kulübü üyelikleri bulunmaktadır.

Evli ve 2 çocuk sahibi olan Sn.Uzunyol, çok iyi derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir.

*

Ahmet Ferit UZUNYOL

Yönetim Kurulu Üyesi

*

1989 doğumlu Sayın Ahmet Ferit Uzunyol, orta ve lise eğitimini Saint Benoit Lisesi’nde, üniversite eğitimini University of Miami’de Uluslararası Finans ve Pazarlama bölümünde tamamlamıştır.

Marshall Boya A.Ş. ve Akzo Nobel’de pazarlama departmanlarında staj, NY Natives LLC’de pazarlama&sosyal medya departmanında stajın ardından Eminiş A.Ş.’de satış ve satınalma departmanlarında görev almıştır.Kocaeli Üniversitesi Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO’da pazarlama dersi vermektedir. *
    hakuna matara....memento mori.

8. Feridun bey ın artık marshall alakası kalmadı yönetim kurulundan çıktı

2016 da KİPLAS ın yönetim kurulu başkanı olmuş
    Ayrıca Tulipac ambalaj ın yönetim kurulu başkan yardımcısıydı (değişmesiyle bu sene)

Sayfa 29/327 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •