bu yaziyi ben daha once alintiladim sayin forumdasim ...
bu yazi bu topiktede iki yerde var
son alintiladigimda sanirim TATGD yi 7.68 den stopladigim gundu....
zaten artik sadece buraya yazdigim ve eskileride zaten alintiladigim icin buna gerek kalmayacak sanirim ...
sayin se7en kitaplardan guzel paylasimlar yapiyor ...
haftasonlari sizde musait olursaniz teknik analiz kitaplatindan kaynagini en basta belirterek paylasirsaniz cok daha faydali olur diye dusunuyorum ...
diger turlu topikte o an akan konuyla alakasiz paylasimlar olabiliyor ve esas yazilar arkada kaliyor....
ALINTILADIGINIZ YAZI VESILESIYLE ŞUNU TEKRAR SOYLEYIM ...
BEN KADEME ANALIZI TEMEL ANALIZ TAKAS ANALIZIYLE DESTEKLENMEYEN BIR TEKNIK ANALIZE INANMAM HATTA SACMA BULURUM ..
alintiladiginiz yazidada TATGD yi stoplarkende soyledigim gibi o an teknik olarak stoplamayi gerektirecek bir durum yoktu . ... hatta diger topiklerde 3 4 arkadas burasi alim yeri diye hisseyi oneriyordu .... lakin o gun stopladigimsa yaptigim yorumdada belirttigim gibi tahtadaki islemlwr icimi bulandirdi ... kademelerdeki hareketler ongorulebilirlikten cikti. .. ve 7.88 maliyetli TATGD lari 7.68 den ugurladik .. sadece teknik analize cizgilere baksam ve inansam o gun satmam degil almam gerekirdi ... ve stoplarkende sunu soyledim ... yukselir duser bilmem ama benim icin ongorulebilir olmaktan cikmisti ....
ben dahada once dedigim givbi kendi adima en cok anlik islem izlemeye onem veririm ...
TEK BASINA TEKNIK ZARAR ETTIRIR ...
Yer İmleri