Sayfa 29/359 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
Arama sonucu : 2871 madde; 225 - 232 arası.

Konu: NATEN - Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.

Ben çalışacağına inanıyorum. Orada sabırla bekliyorum. Düzeltme yaparsa 3.hisse olarak nateni eklerim. Teşekkürler
     Alıntı Originally Posted by Zuway Yazıyı Oku
    Aynen ben de kendisinden öğrendim sağolsun. Böyle bir şirketin varlığından bile haberim yoktu açıkçası..
    Şu fk hesabı umarım Karel için de olumlu çalışır sn Katti
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi şayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Uras merlly güvenme. O vurkaççı. Mutlaka derinlik ekranın ve hedef stratejin olmalı. Yoksa sanalda kazanır, yüklü kaybedersin. Ytd
     Alıntı Originally Posted by urasarp Yazıyı Oku
    Yarın alıcıları takip etmek gerekir. Arada atacagın alıcı bilgisi önemli kardeşim. Merrill devam ederse sıkıntı yok. Gedik elindekileri bitiremedi. Yarın ben kendimi eksiye hazırladım. Hatta yatay kapatırsak bile üzülmem. Dinlenmesi lazım... Acığa Satış olmaması bence hisseye baskıyı azaltır. Farkında iseniz hisse devre kesince hemen devreye acıkcılar girip hisseyi aşağı basılıyor ve yukarı gidemiyor. Veya ikşnce senaryo mal toplamak için basılıyor. Hissede tahta yapıcı güzel işler yapıyor ama tek kurum değil bence....

FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi şayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

3.  Alıntı Originally Posted by urasarp Yazıyı Oku
    Yarın alıcıları takip etmek gerekir. Arada atacagın alıcı bilgisi önemli kardeşim. Merrill devam ederse sıkıntı yok. Gedik elindekileri bitiremedi. Yarın ben kendimi eksiye hazırladım. Hatta yatay kapatırsak bile üzülmem. Dinlenmesi lazım... Acığa Satış olmaması bence hisseye baskıyı azaltır. Farkında iseniz hisse devre kesince hemen devreye acıkcılar girip hisseyi aşağı basılıyor ve yukarı gidemiyor. Veya ikşnce senaryo mal toplamak için basılıyor. Hissede tahta yapıcı güzel işler yapıyor ama tek kurum değil bence....

Tamam açığa satis yasağı var ama öncesinde açık pozisyonunda kalanlar ne gibi reaksiyon gosterecek bunuda gozardi etmeyelim snurasarp.

4. Normal de olması gereken açığa satışçı lar pozisyon kapatması gerekecekse alım fırsatı vermeden sabitlerse o zaman ortalık bayram yeri olacaktır. [emoji23][emoji23] Onlar düşünsün

5. Acikcilari opme başladı herhalde😁

6. Yandı gülüm keten helvaaa [emoji16]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. GUNLUK

Sayfa 29/359 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz