Sayfa 29/76 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon
Arama sonucu : 603 madde; 225 - 232 arası.

Konu: AVHOL - Avrupa Yatırım Holding

1. Kimde ise şu mallar verin de gitsin artık.. 014 sizi bekliyor olmalı.. Alın da gidelim artık. 😊

2. Ha gayret.. Azimli s....can mermeri deler.. Tovbeee sanki atla deve.

3.  Alıntı Originally Posted by TUNAHAN Yazıyı Oku
    Kimde ise şu mallar verin de gitsin artık.. 014 sizi bekliyor olmalı.. Alın da gidelim artık. 😊
    sadece 1 gün kaldı yaw. Yarın öğleden sonra alacaz nasipse, şuralardan bana mal vermeden giderse harbi küfür ederim :) Hepi topu alacağımız 10bin lot. Bozmayacaz tahtalarını

4. Sabah 'dan beri İzel/Çelik/Ercan'dan.. "DÖNMELİSİN" şarkısını söylüyorum. 😀.. Spk yada söyleseler bari şimdi den tahtayı mars'a götürücez sakin olun karışmayın diye.. Galip gibi bir çay'a da mı gidemiyorlar. 😁

5.  Alıntı Originally Posted by TUNAHAN Yazıyı Oku
    Sabah 'dan beri İzel/Çelik/Ercan'dan.. "DÖNMELİSİN" şarkısını söylüyorum. [emoji3].. Spk yada söyleseler bari şimdi den tahtayı mars'a götürücez sakin olun karışmayın diye.. Galip gibi bir çay'a da mı gidemiyorlar. [emoji16]
    205 değdirip yukarı yapar diyordum. 207 yaptı. 250 hedeftir ytd.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Bir gün diye diye yarın öğleden sonra kaç dan almayı düsünüyor sunuz ?

7.  Alıntı Originally Posted by macdof Yazıyı Oku
    205 değdirip yukarı yapar diyordum. 207 yaptı. 250 hedeftir ytd.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    "2.50" mi bu kadar çileyi bunun için mi çektik. 😁.. Şaka bir yana orası bişey değil hele bir götürsünler oraya sonrasına bakarız. Maliyeti "3.17" "2.80/3.00" olan var. 😊 Önceki operasyon kaldığı yerden devam etmeli. Bu piyasada götüremezlerse daha da götüremezler spk biner tepelerine verir "6" ay sonra kuş uçmaz kervan geçmez. Demedi deme İbrahim. 😊

8.  Alıntı Originally Posted by TUNAHAN Yazıyı Oku
    Bir gün diye diye yarın öğleden sonra kaç dan almayı düsünüyor sunuz ?
    Gönül isterdi 2.10 dan alalım 10 tane :) 2.39 a kadar verirlerse alırım. malum geçen hafta formasyon " 2.40 ı almam" idi :)))
    öteye geçerse küfür eder giderim :)
    Bu arada ben keyfimden beklemiyorum. gelecek bir paramız var. gelemedi halen :)

Sayfa 29/76 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •