Sayfa 29/1002 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 225 - 232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Yurtdışına giden de yok şimdi indirim yapacaklarına bindirim yaparlar nasıl olsa içeridekilerin başka seçeneği kalmadı diye. Turizmcilere birşey olmaz onlar işini bilirler.
    Şu an pandemi bitti densin..
    O otellerde bizim millet kapı önünde birbirini bıçaklamazsa hiç bişi bilmiyorum..
    O kadar diyim..
    Bu fiyatlar az bile..

Daha üst fiyat çekseler yine de yüzde 100 dolar o oteller..

Almanyadan birileri de tr venezüella arjantin falan ..yok yumurta ikizi yok üçüzü..ahaha

Bugün biraz gezindim..İstisnasız her bankanın önünde 20 metre kuyruk vardı..
    mgros falan bakındım..
    Millet araba araba yüklemiş 300 400 falan geçiyor artık kasadan..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Operasyona iktidara geldikleri gibi ortağıyla birlikte başladılar.

Yaklaşık 15 yıl önce bir gazetenin okur mektupları köşesinde cumhuriyetçi, Atatürkçü bir annenin okur mektubunu okumuştum..

3-4 yaşındaki oğlu televizyonda vb. asker üniformalı birini görünce pis, kaka vb. şeyler söyleyip ağlıyormuş, kadın sonra dikkat etmiş çocuğu trt-çocuk kanalındaki çizgi filimleri izlerken çizgi filimde ne zaman bir asker karakter olsa, sürekli o kötü karakter olarak gösteriliyormuş, daha o yaşlardaki bebeleri asker düşmanı olarak yetiştirmeye başlamışlar...Kadın bir daha trt-çocuk izletmedim diyordu ve bu pisliğe, çocukların kendi askerine düşman yetiştirilmesine karşı feryad ediyordu

Yıllarca çok organize çalıştılar ülkeyi bölmek, güçsüzleştirmek, birbirine düşmek için ve halen de çalışıyorlar her ortamda...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Borsada ve dolarda asıl operasyon yarın mı olacak acaba, ben bugünkü duruma şaşırdım doğrusu..
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Kabine toplantısı sona erdi , Erdoğan açıklama yapacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Herhalde bu fiyata, geceleri dötümüzü de parmaklıyorlar, aklıma başka bir şey gelmedi.
    temelin fıkrasında ki gibi olabilir
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by y.aras Yazıyı Oku
    Azıcık piyasa izleyen bu fonunda hep aynı akbaba fon olduğunu çözer. Kötü açılış beklendiği gün sabahtan Benjamin'i yukarı sürüyor saat 11 i bekliyor , borsaya ya eksi ya yatay açıyor, sonra başlıyor Benjamin'i vermeye. Benjamin'i gün içinde en sağlam dirence dayıyor orda biraz işlem çekiyor ,aşağı yukarı yapıyor ,borsayı kendince akşam en tepeden veya yakınından kapatıyor akşam piyasalar kapandığında belirlediği direncin altına salıyor Benjamin'i. 40 defa yaptılar.Benimkisi tahmin bakalım bu seferde böyle olacak mı...

Bunlar benim kafamdaki senaryolar deli aforizmaları dikkate almayın yatırım tavsiyesi değildir.
    Sanırım yine aynı senaryo ,dışarı çıktım geldim borsayı en tepeden kapamışlar tamda her zamanki senaryoları gibi işliyorlar bu fonların başındakilerin de 80 İQ yok sadece büyük para ellerinde o kadar.

7. Farkinda misiniz asgari ücret 300 euro bile yapmıyor... her markete girişimde fiyatlar konusunda tartışan insanlar görüyorum... 300-400'de 40e bu arada refah düzeyine bakarmsiniz... ramazan ayında ye ye bitmez
    Son düzenleme : kutsi; 26-04-2021 saat: 19:31.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Turizmcilere kızmak da pek doğru değil. Adamlar ekmeğinin derdinde. Türkiye'de herkes birbirini soyuyorken ne yapsınlar onlar da ortama uyuyorlar. (Aralarında illa dürüst olanları vardır mutlaka onlar üzerlerine alınmasınlar) Cep telefonumdan her ay 3-4tl telsiz melsiz ücreti diye çekiliyor. Ne parasıdır neyin parasıdır soran da yok sallayan da.

Ben yıllardır bist'ten hisse almadım.

Geçen ay açtım bir hesap bu ay baktım ekstrede MKK bilmemne kesintiler var. MT'ye sordum şifre nemnesi yıllık bir defa alınıyor dedi. 8 küsür tl bir ücret. Ekşi sözlüğe baktım geçen sene Kasım ayında başlayan bir uygulamaymış. Sinek küçüktür mide bulandırır şimdi düşünüyorum acaba hiç bulaşmasa mıydım şu bist'e diye.

En güzeli fiziksel altın/gümüş al üstüne yat moduna gireceğim yeniden sonunda. Alırken ne aldığını görüyorsun, saklaması güvenliği tamamen senin elinde, gizli vergi yok, kesinti b*k püsür yok.

Pis herifler ya. Telsiz verginize ***...

adamlar rakıyı özel ürettiriyrlar birayı özel herşey, ucuza kaçıyorlar fiyata gelince 3 katı fiyat çekiyorlar hiç birine acımıyorum. tatili yurtdışında tanıdığın varsa oradan aldırdın mı 3 te 1 fiyatına getiriyorsun onlar acımıyorsa sende acımayacağın bi alman benim yarıma bile değil rus 3 te 1 ime tatil yapıyor
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 29/1002 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •