Al sat yaparak halka arz dan daha fazla kazandım
bereket versin.
Iki gündür en az 245 paun yaptım
245 az değil
8,50 den alıp 9,13 tavandan veren 63 puan yaptı
Al sat yaparak halka arz dan daha fazla kazandım
bereket versin.
Iki gündür en az 245 paun yaptım
245 az değil
8,50 den alıp 9,13 tavandan veren 63 puan yaptı
Dökülenleri piste alalım
Enerji fiyatları rekor kırarken, heleki bizde zam üstüne zam gelirken elindeki enerji şirketini satmak...
Been şekerin ne yapmaya çalıştığını anlamadım denize yardım etti galiba ben oynatım sen topla deniz dedi
9.14 Geldi ordan bir verdi yavaş yavaş 9.65 kadar sonra bir aldı 9
10 kadar iyi döktü orda sonra yine 9.75 şekerde 300 bin ordan 1.5 milyon lot....ve tavan
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Maren, deniz yatırımın yüksek hacimli ve karlı satışına rağmen kendini topladı.Maren ağırlıklı ort. şu an 7,8 .Bu ortalamayı korur ve günü karlı kapatırsa hissenin kimlik kazandığını söyleyebiliriz. Hisse kuvvetli beklentilere odaklanmış durumda görünüyor.
Satıcıların isteksizliği nedeniyle satışa fazla mal gelmemesi hisseyi yukarda tutuyor.
Hissede alıcılar şu ana kadar daha istekli görünüyor.
Bu böyle devam ederse hisse için olumlu olacaktır.
Yeni oyuncu gelmesi iyi oldu cuma şeker ve deniz cıktı şimdi iş yapı devrede yeni maliyeyle 9.80 de
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Ağır ağır emin adımlarla gidecek gibi gözüküyor,şirket enerjide ön planda yerini alır düşüncesindeyim şov değil sindirerek gitmesi daha iyi olur.bol kazançlar herkeze
Yer İmleri