Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 29/730 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 5917 madde; 225 - 232 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Frord otosanın binek oto pazarındaki payı sadece %3 küsür

[IMG][/IMG]
    Çinliler bizi geçmiş !

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,176
     Alıntı Originally Posted by reyz Yazıyı Oku
    Çinliler bizi geçmiş !
    Biz hep düşüktük .. Geçmediler zaten gerideydik.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Aslına bakarsanız ky nin en büyük düşmanı yine kendi içindeki diğer ky ler.Çoğu sektörün dinamiklerini bilmez,kılcallarında işlerin nasıl yürüdüğünü bilmez ama mal alınca çıkıp sektör uzmanı gibi yalan yanlış şeyler yazar durur.Böylelerini bi halt sanan zaten her şeyden bi haber diğerleri etkilenir hemen o da sağda solda kendisine yem olarak yazılan raporlardan okuduğu şeyleri yalan yanlış o da başlar yazıp çizmeye.Zincir halkası gibi…Sen bana gaz ver ben ona o tekrar bana[emoji2]Bunlar aldıkça yabancı satıp hisse önce patinaj sonra düşüşlere başlayıncada bu sefer küfür kıyamet seansları,yatırımcı ilişkilerini darlamalar,sosyal medya beddua seansları….

Aslında tamda burada ve diğer sosyal medyalarda olanları yazdım,yıllardır hep aynı davranış kalıpları.Sistem bu çirozları ütmek üzere kurulu.Çiroz olmamak için okumak,çalışmak,mesai harcamak lazım.Bunu dediğinde ky hemen seni kötü adam ilan eder.Öyle ya şapşik kısadan köşeyi dönecek,sen bunları yazınca sanki ona engel oluyormuşsun gibi algılıyor.Böylelerine bende acımıyorum ama iyi niyetli temiz insanlarda çok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Tamam kasım temettüsü gelirse temettüyü senin söylediğin hisselere yatırcam.
    Bana 3 tane uzunvade şirket yaz.
    Söz alacam.

4. en son batırel diyordu, şakkadanak satacaksın doları diye, sonra dolar 8'den 18'e çıktı.

saygılar, sevgiler, YTD

5.  Alıntı Originally Posted by Mr.No.Name Yazıyı Oku
    en son batırel diyordu, şakkadanak satacaksın doları diye, sonra dolar 8'den 18'e çıktı.

saygılar, sevgiler, YTD
    şimdide yardır yardır, döviz topluyor merkez bankası, hem gerçek enflasyonun %110 olmasından şikayetçi hemde, dilediği şeye bak.

sal dövizide ne oluyor gör, dövizi şakkadanak satınca, ha böyle %110 gerçek diyorsunya, sonra mesajına, şunu yazarsın. gerçek enflasyon %210. hey allahım ne günlere kaldık.

saygılar, sevgiler, YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,176
     Alıntı Originally Posted by Mr.No.Name Yazıyı Oku
    şimdide yardır yardır, döviz topluyor merkez bankası, hem gerçek enflasyonun %110 olmasından şikayetçi hemde, dilediği şeye bak.

sal dövizide ne oluyor gör, dövizi şakkadanak satınca, ha böyle %110 gerçek diyorsunya, sonra mesajına, şunu yazarsın. gerçek enflasyon %210. hey allahım ne günlere kaldık.

saygılar, sevgiler, YTD
    Bak akademik olarak bakarsan önce M3 para arzına bakman lazım.. Şimdi o tartışmaya girmeyelim. Yoksa burda sana saatlerce yazabilirim... Sıkıntı para bolluğu ve enflasyonuda yaratan bir numaralı etken budur... TL nominal olarak değerli kalıyor ve ihracatçıda, turizmcide zarar ediyor.. Sen yükske faizle döviz topluyorsun.. Çok bilmişlik taslamak için çok şey bilmen gerekir... Şimdi sana girerim sanayiden, kaldor yasalarından öbür tarafdan arturhur okun yasasından çıkarım.. çünkü hepsinin para politikaları ile alakası var...Ama önce bence şu tavrını ve yazdığın üslüba dikkat et...Ayıp oluyor valla
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Bak akademik olarak bakarsan önce M3 para arzına bakman lazım.. Şimdi o tartışmaya girmeyelim. Yoksa burda sana saatlerce yazabilirim... Sıkıntı para bolluğu ve enflasyonuda yaratan bir numaralı etken budur... TL nominal olarak değerli kalıyor ve ihracatçıda, turizmcide zarar ediyor.. Sen yükske faizle döviz topluyorsun.. Çok bilmişlik taslamak için çok şey bilmen gerekir... Şimdi sana girerim sanayiden, kaldor yasalarından öbür tarafdan arturhur okun yasasından çıkarım.. çünkü hepsinin para politikaları ile alakası var...Ama önce bence şu tavrını ve yazdığın üslüba dikkat et...Ayıp oluyor valla
    Hocam yazdıklarına itirazım yok, ucuz TL'yi savunmak emek sömürüsünü savunmaktır. M3 para arzına vs itirazım yok. bir zahmet artık dolar artsın diye kimse yazmasın.

saygılar, sevgiler, YTD

8.  Alıntı Originally Posted by Mr.No.Name Yazıyı Oku

saygılar, sevgiler, YTD
    Dövizin baskı altında olmadı faizlerin yüksekken zararlı bir şey.
    Bu esnada yapısal adımlar atılması icab ediyor ama o da yapılmıyor.
    Yapısal reformalar nedir ilk iki maddeyi söyleyeyim:
    1/ kurumların özerkliği
    2/ nüfus ıslahı(nüfus planlaması)
    3/ eğitim kalitesi
    Yoksa finansal adımların hiçbiri kalıcı etki yaratmaz.
    1. Adımdan sonra da kayıtlı ekonomiyi yüzde 100 e yaklaştırmak icab eder vergi üretim kaydı vs
    Tarımda bile kaç hayvan var kac lt gram ton ğretim yapılacak vs harfi harfiyen bilinmeli.
    İşin bu tarafı da herkesce bilinen önemli bir husus.
    Ytd

Sayfa 29/730 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •