Sayfa 29/612 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 4894 madde; 225 - 232 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,105
     Alıntı Originally Posted by reyz Yazıyı Oku
    Çinliler bizi geçmiş !
    Biz hep düşüktük .. Geçmediler zaten gerideydik.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Aslına bakarsanız ky nin en büyük düşmanı yine kendi içindeki diğer ky ler.Çoğu sektörün dinamiklerini bilmez,kılcallarında işlerin nasıl yürüdüğünü bilmez ama mal alınca çıkıp sektör uzmanı gibi yalan yanlış şeyler yazar durur.Böylelerini bi halt sanan zaten her şeyden bi haber diğerleri etkilenir hemen o da sağda solda kendisine yem olarak yazılan raporlardan okuduğu şeyleri yalan yanlış o da başlar yazıp çizmeye.Zincir halkası gibi…Sen bana gaz ver ben ona o tekrar bana[emoji2]Bunlar aldıkça yabancı satıp hisse önce patinaj sonra düşüşlere başlayıncada bu sefer küfür kıyamet seansları,yatırımcı ilişkilerini darlamalar,sosyal medya beddua seansları….

Aslında tamda burada ve diğer sosyal medyalarda olanları yazdım,yıllardır hep aynı davranış kalıpları.Sistem bu çirozları ütmek üzere kurulu.Çiroz olmamak için okumak,çalışmak,mesai harcamak lazım.Bunu dediğinde ky hemen seni kötü adam ilan eder.Öyle ya şapşik kısadan köşeyi dönecek,sen bunları yazınca sanki ona engel oluyormuşsun gibi algılıyor.Böylelerine bende acımıyorum ama iyi niyetli temiz insanlarda çok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Tamam kasım temettüsü gelirse temettüyü senin söylediğin hisselere yatırcam.
    Bana 3 tane uzunvade şirket yaz.
    Söz alacam.

3.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Bu ülkeyi yönetenlerin umrunda değil ihracatcıymış, katma değer üretiyormuş. Akıllı olsalar, cherry ile doldurmazlardı piyasayı. Aptal bunların cogu. Dolar kurunu tutmaya devam etsinler bakalım. Olan bize olacak yine.

Kansere devam
    Yanlış bir anlayış, ne dilediğinize çok dikkat edin, umarım sizin gibi söyleyenleri dinlemezler...

Türkiyede kurların enflasyona ilişkisini duymamışsınız, döviz kurundaki her %1'lik artış, TEFE'de yaklaşık %0,5 bir artışa yol açıyor.

Hane halkı birikimlerini dövize kaydırıyor, vs vs kısaca yıkım getiriyor ekonomiye,

Aşağıdaki linkte verilen bilgiyi bir okuyun, sonra böye yorumlar yazmaya eliniz gitmeyecektir.

https://iupress.istanbul.edu.tr/tr/j...in-incelenmesi

saygılar, sevgiler, YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,105
     Alıntı Originally Posted by Mr.No.Name Yazıyı Oku
    Yanlış bir anlayış, ne dilediğinize çok dikkat edin, umarım sizin gibi söyleyenleri dinlemezler...

Türkiyede kurların enflasyona ilişkisini duymamışsınız, döviz kurundaki her %1'lik artış, TEFE'de yaklaşık %0,5 bir artışa yol açıyor.

Hane halkı birikimlerini dövize kaydırıyor, vs vs kısaca yıkım getiriyor ekonomiye,

Aşağıdaki linkte verilen bilgiyi bir okuyun, sonra böye yorumlar yazmaya eliniz gitmeyecektir.

https://iupress.istanbul.edu.tr/tr/j...in-incelenmesi

saygılar, sevgiler, YTD
    Bence siz önce TÜİK ve neflasyonla ilişkisini bir araştırın.. İş kura gelene kadar çok etken var... En önce TÜİK... Gerçek enflasyon en az %11o..

5.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Bence siz önce TÜİK ve neflasyonla ilişkisini bir araştırın.. İş kura gelene kadar çok etken var... En önce TÜİK... Gerçek enflasyon en az %11o..
    ??? ne bu şimdi, ne anlamalıyım mesajından, kur artışının enflasyona geçişkenliği yokmu diyorsun?

saygılar, sevgiler, YTD

6. en son batırel diyordu, şakkadanak satacaksın doları diye, sonra dolar 8'den 18'e çıktı.

saygılar, sevgiler, YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,105
     Alıntı Originally Posted by Mr.No.Name Yazıyı Oku
    ??? ne bu şimdi, ne anlamalıyım mesajından, kur artışının enflasyona geçişkenliği yokmu diyorsun?

saygılar, sevgiler, YTD
    Tabiki var... Ama ondan önce zaten çok fazla etken var... Ona sonra bakarız demek istedim

8.  Alıntı Originally Posted by Mr.No.Name Yazıyı Oku
    en son batırel diyordu, şakkadanak satacaksın doları diye, sonra dolar 8'den 18'e çıktı.

saygılar, sevgiler, YTD
    şimdide yardır yardır, döviz topluyor merkez bankası, hem gerçek enflasyonun %110 olmasından şikayetçi hemde, dilediği şeye bak.

sal dövizide ne oluyor gör, dövizi şakkadanak satınca, ha böyle %110 gerçek diyorsunya, sonra mesajına, şunu yazarsın. gerçek enflasyon %210. hey allahım ne günlere kaldık.

saygılar, sevgiler, YTD

Sayfa 29/612 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •