Bizim bilmedigimiz ama piyasanın bildigi ve fiyatladigı birseyler var alim firsati kandırmacalarina inanmiyorum.hergun satis geliyor.
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim bilmedigimiz ama piyasanın bildigi ve fiyatladigı birseyler var alim firsati kandırmacalarina inanmiyorum.hergun satis geliyor.
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ziraat Mühendisleri Odası'nın 27.02.2017 tarihli açıklaması:
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa İli Kestel ilçesinde Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. tarafından yapılması planlanan Çimento Fabrikası Kapasite Artışı ve Atık Isıdan Enerji Üretim Tesisi Projesi ile ilgili olarak hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu (ÇED) kararının yürütmesinin durdurulması ve iptali için dava açtık.
dava açılınca hisseyi verdiler mi? davaya bağlı herşey
teb ve deutche de satıyor tacirler alıyor. bu arada tacirler elindeki malla 3. sırada ikisinin elindeki toplam mal 1.200 civarında
sn kara elmas
tl olarak bakarsak biraz zorlama görmek mumkun gibi görunuyor. ama dolar grafik yeter artık öldurdun beni diyor. mantık dısı fiyatlamalara maruz kalıyor.ced deseki yok arkadas izin vermedim. tamam yeni yatırım yok. ve kapasite buyutmeyecek diyelim eee kasadakipara ne olacak o zaman ? o zamanda hadi gönder bi bedelsiz acıklaması derim 2004 2006 2008 bedelsizleri patlatmıs ordan sonra bedelsizler hayal olmus zaten kapasite buyuteceğim hesabıyla temettuler kusa döndurulmus. eee kapasite buyutmuyorsa o zamanda bedelsiz beklentisi olması lazım illaki beklenti dısı bir sey var ama bu sadece dönemsel olarak karın dusmesiyle alakalı değil zira ilk 3 ay da hava sartlarından dolayı cok parlak gecmesede son konut kampanyalarıyla ilgili satıs gercekleşmeleri dikkat cekici bu kadar ev satılmıs bunlar tezekle yapılmıyorki arkadas cimentoyla yapılıyor iş bu sebepten benim trenden inmem için gecerli bir sebep yok. sonucta fabrika ve iştirakleri karlı ben ona bakarım saygılarımla
Her şey iyi hoşta İsmail istese tahtayı dondurur senelerce 5/5.50 arasında tutar burasıda ağlama duvarına döner onun için temel Tamam da kimle dans ettiginize bağlı herkese bol kazançlar...![]()
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Yer İmleri