temel dayanağı olmadan şuraya iner diyerek milleti yönlendirmek hiç hoş değil. varsa verin teknik-temel-grafik vb. ekle de bizde görelim öğrenelim.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
temel dayanağı olmadan şuraya iner diyerek milleti yönlendirmek hiç hoş değil. varsa verin teknik-temel-grafik vb. ekle de bizde görelim öğrenelim.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hissseyi pofpoflayack halim yok daha dün 8 liraydı. kaldıki ilk 9 aylık bilanço da zarar. yıllık bilanço gelsin o zaman ne demek iastediğimi anlarsın. burada uçacak kacacak 15-16 ya çıkacak diyenler var milleti yanlış yönlendirmeyin. ben 8 liraya alacağım kağıdı beklentim bu yönde. o zaman sayın zamanderim; 1 kilo kınayı hediye göndereceğim sana
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
gider 20 ye 30 a orada sermaye artirilinca bolunur gelir 8 e 9 a...!
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Bende yok ama tribündeyim.dün 8 tl örneğini denge ve dgate içinde diyebilirsiniz ama napıyor gidiyorlar.gideceği varsa gider bu iki hissedeki neyse bundaki de o aziz kardeşim.gecen hafta 12 de beraberlerdi üçüde!bunun kaptanı molaya girecem dedi onların ki gazı kökledibütün olay bu
Arkadaşlar dolar bazlı uzun vadeli grafik gösteren bir site varmı?Buraya paylaşım yapan olursa oda olur.Hayırlı kazançlar
12 civarı gördüğünden itibaren satanlar şimdilik karda. Demek ki 11-12 lerden satanlar yerine koyabiliyormuş. Öyle 11-12 den satan 15-17den alır demekle olmuyormuş Acemşah usta. Yönlendirme eylemi deyince illa ki al veya sat deyince olmuyor. Bu tür söylemler de br tür yönlendirme. Bana göre hava hoş. Ben al satçıyım.
Yer İmleri