[QUOTE=EGEDUK;1302892]Güzel bir hafta dilerim.
Anadoluda "İpin ucu puştun elinde." diye güzel bir laf var. Bilmem anlatabildim mi?
[QUOTE=EGEDUK;1302892]Güzel bir hafta dilerim.
Anadoluda "İpin ucu puştun elinde." diye güzel bir laf var. Bilmem anlatabildim mi?
aslında ipin ucu puştta degil. ipin ucu spk da adam batık gösteriyor ilgilenen yok. al göz altına devam et bir de isim degiştir. tamam iyide bu kadar basitmi.mallarına el korsun küçük yatırımcının parasını öder sin digerinide ****** edersin. bi daha kimse yapamaz. adamın yaptıgı iş yok ya düşün ..üretim yok. 2 sandalye bir masa .
ESEM yine sessizliğe daldı. Saman alevi gibi paralayan sonra tekrar kendi karanlığına çekilen hissem benim. Yaşanacak çok şey var bıkmadan bekliyoruz..
Bazı insanlar vardır. Övsen de olmuyor, sövsen de olmuyor. Bu da öyle bir şey galiba.
Sn Bay Kanki, bu fiyatlardan alınır mı diye sorduğunuz gün fiyat 0,42 idi, almaya niyetliydiniz ve versin hepsini alırım diye meydan da okudunuz... o günden bu güne hisse %12 değer kaybetti ama alan da satan da kendileri, zannımca onlar da size meydan okuyorlar... ama şu var; sanırım hissenin önünün açılması için patron açısından sorun sizsiniz... artık harekete geçme zamanı gelmedi mi sizce? Şurda 3-5 gedikli kaldık, 6-7 senedir buralardayız ve zaten buradaki paraya battı gözüyle bakıyoruz.. Battı balık yan gider, genel kurul için kendimce desteğe de hazırım, destek olan arkadaşlar da çıkacaktır eminim.. Buradaki arkadaşlara hesaplaşmak mı yoksa hissenin yükselmesini beklemek mi diye sorsanız cevap net: hesaplaşmak...
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
İş yatırım güzel bir işçilik yaparak 4,5 ay gibi bir sürede 300 bin lotu sabır ile toplayabildi. Bakalım hisseyi uçurmak için kaç yüz bin lota ihtiyacı olacak. Oysaki biraz iteklese hisseyi bütün lotlar onun olacak ama pahalıya almak istemiyor. 6 yılı geçgin beleş para yiyemiyor. Bünye alışık olduğu için karnı guruldamaya başlamıştır.
Yer İmleri