Sayfa 290/917 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by khan07 Yazıyı Oku
    Sende ya anlama özürü var ya kasıtlı yapıyorsun. 2017 sonunda sürüyle mesaj attın, kayıtlı sermaye tavanı 31.12.2017 ye kadar değişecek diye. Halbuki açık ve net şekilde 2018 sonuna kadar süre olduğu belliydi.

Bu seferde adamlar net ve açık belirtmişler. 5 yıl için sermaye tavanının aynı kalması için spk ya başvurduk, diye. Bunun neresi yorum gerektirir.

Zaten KP nin sermayesi son derece yeterli. Spekülasyona da yol vermeyeceği, kesin gereklilik olmazsa diyor.

Bilmediğin bir şey var. Sermaye arttırımı patrona birşey kazandırmaz. Ama KP gibi borcu olmıyan ,dev dağıtılmamış karı olan şirket patron için her zaman potansiyeldir. Nasıl ve meden olduğunu da sen bul.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    ))) ya yine çalı arkasına gizlenmişsin. Neyse güzel insan. Şu an hissen var mı yok mu onu inan çözemedim. Yoksa ısrarla neden düşmesini istiyorsun bi daha anlatsan.
    Bak yol yakınken gel katıl, sonra 10 lardan 12 lerden yakalayamazsın))) uzaktan düşsün diye bekleme boşuna, yabancı gizli gizli topluyor. Demedi deme ibrahim.
    Gs bilançosunda ki hile hurda dönmez rahmani 40 milyon kar bilanço gelirse 12 den bile yetişemezsin)))
    Heee yazdığın mevzuya gelince::::
    Bakın arkadaşlar kayıtlı sermaye tavanı sistemi işinin mantığı; genel kurul üyesi çok olduğu için genel kurullarda kavga döğüş olmasın iş uzamasın diye sermaye arttırım yetkisini 5 yılda bir genel kurul yerine yönetim kuruluna isterler.
    Şu an sermaye arttırım isteği yok lakin khan kardeşim; genel kurul karar alırsa yarında sermaye arttırımı olur. Biri elma diğeri armut. Karıştırmayın. Özü şu, kayıtlı sermaye tavanı 40 milyon, sermaye 39 milyon. Yönetim kurulu 5 yıl boyunca , genel kuruldan izin almadan 1 milyon tl lik sermaye arttırımı yapabilir demek. Bunu 2022 yılına uzatmak için spk dan izin istemişler. Bu rutindir.
    Lakin ilk genel kurul ya da 2. Genel kurul toplasınta pat diye sermaye arttırım kararı çıkabilir. Yönetim kurulu farklıdır, genel kurul farklıdır.
    Bu kap haberi ile 5 yıl boyunca sermaye arttırımı olmayacak diye bir kanun zorunluluk kesinlik yok. Genel kurul misal seneye lüzum görür arttırmak isterse spk dan izin ister, spk onay verirse artırır.
    Yönetim kurulu sayıca az olduğu için, genel kurula tüm hissedarlar katılabildiği için sayı çok olduğu için; spk ; kayıtlı sermaye tavanı yetki devri işini bürokratik kolaylık olsun diye getirdi. Offf))))
    Mala anlatır gibi anlattım))) umarım anlamayan çıkmaz.

ASLAN

2. Teleskopçu kardeş, geçen yıl 9.5 larda baktın, 15 falan dedin,5.50 ye kadar düştü.
    Bu yıl 7’lerde baktın, 20 dedin,koşmaya başlayan hisse durdu.
    Galiba dürbünü ters tutuyorsun.

Ortaya yazarken dikkatli ol. Türkiye’de 20 yıl şirket yönettikten sonra Fransa’da uluslararası şirkette 4 yıldır görevliyim. Burada anonim yazıp keyif alıyorum. Bu hissede 3-5 kişinin kafadan sallayıp, altı boş laflarla adam doldurması hangi ciddi borsası olan ülkede olsa olay olur. Yazanlar sermaye piyasalarından gönderilir.
    Yazımı oku, sermaye artırımı yapamaz mı yazıyor? Yaptığı başvuru açık, aynı sermaye tavanını uzatmak istiyor diyorum. Ama mesaj da açık, gereksinmedikçe spekülatif işlem yapmayacak görünüyor, diyorum. Enerji işi varken pekçok sazan süper karlı, hisse uçtu kaçtı, isim değişsin KutPorEn olsun falan derken iş karsız ama yapılacaksa sermaye arttırımı gerek yazan benim.
    Gerekirse yapılır ama bu şartlarda hiçbir neden yok.
    Benim 3-5 şirkette hissem var, bir tek burda yazıyorum. Keyifli geliyor, diğerlerinde KY daha bilinçli.
    Geçen biri göndermiş, başka yerde biri KP afişle reklam yapıyor, supermarket reklamlarının herbirinden her markette bir tane satacak ve 4. Çeyrekte 1 milyar ciro, 30 milyon kar demiş. Seviyorum KP yatırımcısını, bu da senin talebelerden galiba geçen yıl günlerce yazmıştın bu market reklam işlerini.
    Hayırlı kazanç olsun, yatırım tavsiyesi değildir.( Bu da forum geyiği, yazsan ne olur yazmasan)

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Ben de anlatayım, gerek yok, anlamak istemeyen anlamayacak ama olsun.
    Hiçbir zaman çıkar düşer demedim. Düşerse alırım dedim.
    Habire borsanın en ucuz hissesi diyenlere, finansalları bu civarda bir sürü hisse var dedim.
    18 yıl kar dağıtmamış, dağıtmamışta ne yapmış, ortak kardeşler zamanından kalan ciddi sorunlar var dedim. Geçen yıl niye vergi affı için dünyayı yatırdı dedim.
    Ne hayal, ne temenni, ne karabasan yazdım. Rakam yazdım, bilanço yazdım, matematik hatalara ve yalanlara cevap yazdım, insanlar kandırılmasın diye.
    Yoksa bu da bir hisse. Speği ister aya gönderir, ister dünyanın merkezine.
    Topu tabanı 16-17 milyonluk , dolar, hisse var piyasada. 30 hisselerinin alttakilerinin günlük işlem hacmi.

4. Bunlarda bir sorun olduğunu bundan 1-2 ay önce yazdım,neden mi İstanbul basın ekspres yolundaki kulelerin yapımı çok yavaş, lokasyon daki başka kuleler bunlarinkinden sonra başlamasına rağmen yaşama başladılar bile,bilmem anlatabildim mi?...ytd...!!!

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Aşşağı da basmıyor kerata 😁

6. Sayın Mustafa CENGİZ gün içi alan satanları paylaşırmısınız. Bakalaım İşyatırımın satışları devam ediyormu?

7. Günlük takas

8.  Alıntı Originally Posted by khan07 Yazıyı Oku
    Teleskopçu kardeş, geçen yıl 9.5 larda baktın, 15 falan dedin,5.50 ye kadar düştü.
    Bu yıl 7’lerde baktın, 20 dedin,koşmaya başlayan hisse durdu.
    Galiba dürbünü ters tutuyorsun.

Ortaya yazarken dikkatli ol. Türkiye’de 20 yıl şirket yönettikten sonra Fransa’da uluslararası şirkette 4 yıldır görevliyim. Burada anonim yazıp keyif alıyorum. Bu hissede 3-5 kişinin kafadan sallayıp, altı boş laflarla adam doldurması hangi ciddi borsası olan ülkede olsa olay olur. Yazanlar sermaye piyasalarından gönderilir.
    Yazımı oku, sermaye artırımı yapamaz mı yazıyor? Yaptığı başvuru açık, aynı sermaye tavanını uzatmak istiyor diyorum. Ama mesaj da açık, gereksinmedikçe spekülatif işlem yapmayacak görünüyor, diyorum. Enerji işi varken pekçok sazan süper karlı, hisse uçtu kaçtı, isim değişsin KutPorEn olsun falan derken iş karsız ama yapılacaksa sermaye arttırımı gerek yazan benim.
    Gerekirse yapılır ama bu şartlarda hiçbir neden yok.
    Benim 3-5 şirkette hissem var, bir tek burda yazıyorum. Keyifli geliyor, diğerlerinde KY daha bilinçli.
    Geçen biri göndermiş, başka yerde biri KP afişle reklam yapıyor, supermarket reklamlarının herbirinden her markette bir tane satacak ve 4. Çeyrekte 1 milyar ciro, 30 milyon kar demiş. Seviyorum KP yatırımcısını, bu da senin talebelerden galiba geçen yıl günlerce yazmıştın bu market reklam işlerini.
    Hayırlı kazanç olsun, yatırım tavsiyesi değildir.( Bu da forum geyiği, yazsan ne olur yazmasan)

bence yazmasan daha guzel olur.

Sayfa 290/917 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •