Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Yatırımcının mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.
Güzel kardeşim. Herkesi eleştirmişsin, uzuncuyum yazmışsın)))
Bu hissenetin her hisse forumunda herkes uzuncu lakin bütün gün foruma yapışmış, 5 dakka da bir yorum yazılıyor))) uzun vadeci derken. Uzun vadeniz nedir? 5 yıl? 10 yıl? Heee bu kadar bekleyecekseniz forumda ne iş? Alın yatın. Neyse herkes uzuncu bu forumlarda)))
Bu arada güzel kardeşim borsadan anladığından eminmisin?
'' kayıtlı sermaye tavanı arttırıcaz deselerde hisse gıdım gitmez''
" ama bir gyo satışı olur bedelsiz yapacam der"
İyi güldüm akşam akşam.)))
Bedelsiz için kayıtlı sermaye tavanını arttırması lazım.
Neyse konuları çorba etmişsiniz.
Kayıtlı sermaye tavanı izni, spk dan izin istemesi bürokrasiyi kısaltmak için. Genel kurullarda kavga döğüş olmasın diye, yetkiyi yönetim kurula isterler.
Neyse okuyun araştırın çalışın biraz)))
Ali cengiz kardeş, kütpo adamı yorar. Şimdi burda böyle yazarak ky nin hakkını mı savunmuş oluyosun)))
Bizim ky miz efsanedir. Birden 12 ye giden sasa da bile zarar eder. Bir yolunu bulur düşen hissede de çıkan hissede de zarar eder. Bırakın bu ky seviciliği ya da savunuculuğu işlerini herkes yolunda işte...
ASLAN
Sende ya anlama özürü var ya kasıtlı yapıyorsun. 2017 sonunda sürüyle mesaj attın, kayıtlı sermaye tavanı 31.12.2017 ye kadar değişecek diye. Halbuki açık ve net şekilde 2018 sonuna kadar süre olduğu belliydi.
Bu seferde adamlar net ve açık belirtmişler. 5 yıl için sermaye tavanının aynı kalması için spk ya başvurduk, diye. Bunun neresi yorum gerektirir.
Zaten KP nin sermayesi son derece yeterli. Spekülasyona da yol vermeyeceği, kesin gereklilik olmazsa diyor.
Bilmediğin bir şey var. Sermaye arttırımı patrona birşey kazandırmaz. Ama KP gibi borcu olmıyan ,dev dağıtılmamış karı olan şirket patron için her zaman potansiyeldir. Nasıl ve meden olduğunu da sen bul.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Okumuşsun ama yarım yamalak. Bende biliyorum bedelsiz için sermaye tavanının arttırılması gerektiğini zaten bunu yazılarımda aksini çıkaran tek bir kelam yok ancak dedimki bir sermaye tavanı çıktı gidiyor. Arttırılması değil mesele arttırıldıkdan sonra ki icraatı. Bedelsiz yapacakmış mesela? Sadece tavanın cekilmesi ile bir cacık olmaz buna eminim. Uzuncuyum dedi isem öyle kelli felli değil yazdım bak oraya 1 yıl dedim. Ayrıca ben buraya yeni üye oldum. Günlerdir insanlara satmayın ucuza mal kaptırmayın denirken hisse 7 TL den iki defa al sat imkanı tanıdı. Ama bu görülmedi sadece 5 den 7 ye gidişi konu edildi. Burda ne bilancodan nede sermaye tavanından ekmek çıkmaz. Sadece spek hareketlerle anlık sert dalgalanmaları yakalıyabilirsen ne ala. İster aşşağı ister yukarı farketmez kazandırır. Onun haricinde o kademeler adam akıllı dolmadan hiç bir şey olmaz sadece trade imkanı verir. Baksana adamlar günde iki milyon işlem hacmi olduğu gün bile bir kaç kademeden mal devri yapıldı diyerek yükseliş yakındır diyor. Beni değil günler geçmesine rağmen her gün eriyen ama bir türlü ederini bullamiyan hissemizin bu güne kadar bu boş yorumlarla gevezelik edenleri elestirmelisin önce. [emoji106]
Sen de nasıl anlıyorsan öyle anlat.. madem anlatamama özürlüsü..
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maşallah dün üyelik açmışsın 43 yorum yapmışsın.![]()
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne yapayım hocam. Uzun zamandır takip ederim formu tabi sadece burası değil ama yazılanlara bakınca üye olup bende fikir beyan etmek istedim. Neyse zati anlatmaya çalıştımsada anlatamadım galiba. Burası biraz kara düzen yorumlara alışmış. Bol kazançlar...
Yer İmleri