Sayfa 289/917 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    ������
    Bunu yıllarca birçok şirket yaptı. 2010 da Aslan ç. Önden sermaye arttırımı yok falan dedi, tabanlardan birileri topladı. Sonra bedelli ile fezaya gitti.
    Boşuna canınızı sıkmayın derim.)))
    Bence son karın ağrıları. Bilançoda ne geleceğine çok güvenemediğim için çıtır lotla bekliyorum. Şu an başka hisseye yoğunlaştığım için pek takip edemiyorum. Lakin bu bilanço sürpriz bekliyorum, gerçi sürpriz değil , gerçek hakkani rahmani bilançoyu göndersinler yeter.
    Kap ta haberi görünce iki kelam edeyim dedim))) hayırlı akşamlar.
    Katılmamak elde değil...

Yatırım tavsiyesi değildir, olamaz
    Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Yatırımcının mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by mustafacengiz Yazıyı Oku
    Kayıtlı sermaye tavanı arttıracaz deselerde bu hisse gıdım gitmez. Bunu her şirket hemen hemen yapar. Aksini söyleyen beri gelsin. Ama bir GYO satışı olur bedelsiz yapacam der yada çok iyi bir bilanço acıklarsa o zaman hisseye yansır. Ben ilk defa sermaye tavanının artırılmasının iyi bir haber olduğunu ve hissenin pozitif etkileneceğini kutpo topiklerinde okudum. Cehalet almış başını gitmiş. Ne dersen de. Velhasıl o merakla beklenen bilanço günü geldiğinde de yeni mazaretler bulunur bu hisse için. Mesela ucuz denir ve gerçekten öyle. Bu fiyatlardan aşşağı doğru toplayıp UV beklersin o zaman yersin ekmeği yoksa gerisi hayal ürünü. Ama gelde anlat....
    Güzel kardeşim. Herkesi eleştirmişsin, uzuncuyum yazmışsın)))
    Bu hissenetin her hisse forumunda herkes uzuncu lakin bütün gün foruma yapışmış, 5 dakka da bir yorum yazılıyor))) uzun vadeci derken. Uzun vadeniz nedir? 5 yıl? 10 yıl? Heee bu kadar bekleyecekseniz forumda ne iş? Alın yatın. Neyse herkes uzuncu bu forumlarda)))
    Bu arada güzel kardeşim borsadan anladığından eminmisin?
    '' kayıtlı sermaye tavanı arttırıcaz deselerde hisse gıdım gitmez''
    " ama bir gyo satışı olur bedelsiz yapacam der"
    İyi güldüm akşam akşam.)))
    Bedelsiz için kayıtlı sermaye tavanını arttırması lazım.
    Neyse konuları çorba etmişsiniz.
    Kayıtlı sermaye tavanı izni, spk dan izin istemesi bürokrasiyi kısaltmak için. Genel kurullarda kavga döğüş olmasın diye, yetkiyi yönetim kurula isterler.
    Neyse okuyun araştırın çalışın biraz)))
    Ali cengiz kardeş, kütpo adamı yorar. Şimdi burda böyle yazarak ky nin hakkını mı savunmuş oluyosun)))
    Bizim ky miz efsanedir. Birden 12 ye giden sasa da bile zarar eder. Bir yolunu bulur düşen hissede de çıkan hissede de zarar eder. Bırakın bu ky seviciliği ya da savunuculuğu işlerini herkes yolunda işte...

ASLAN

3.  Alıntı Originally Posted by Lords9966 Yazıyı Oku

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şimdi buna yorum lazım ucu açık ve net bisey demiyor tam spek patron
    Sende ya anlama özürü var ya kasıtlı yapıyorsun. 2017 sonunda sürüyle mesaj attın, kayıtlı sermaye tavanı 31.12.2017 ye kadar değişecek diye. Halbuki açık ve net şekilde 2018 sonuna kadar süre olduğu belliydi.

Bu seferde adamlar net ve açık belirtmişler. 5 yıl için sermaye tavanının aynı kalması için spk ya başvurduk, diye. Bunun neresi yorum gerektirir.

Zaten KP nin sermayesi son derece yeterli. Spekülasyona da yol vermeyeceği, kesin gereklilik olmazsa diyor.

Bilmediğin bir şey var. Sermaye arttırımı patrona birşey kazandırmaz. Ama KP gibi borcu olmıyan ,dev dağıtılmamış karı olan şirket patron için her zaman potansiyeldir. Nasıl ve meden olduğunu da sen bul.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

4.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Güzel kardeşim. Herkesi eleştirmişsin, uzuncuyum yazmışsın)))
    Bu hissenetin her hisse forumunda herkes uzuncu lakin bütün gün foruma yapışmış, 5 dakka da bir yorum yazılıyor))) uzun vadeci derken. Uzun vadeniz nedir? 5 yıl? 10 yıl? Heee bu kadar bekleyecekseniz forumda ne iş? Alın yatın. Neyse herkes uzuncu bu forumlarda)))
    Bu arada güzel kardeşim borsadan anladığından eminmisin?
    '' kayıtlı sermaye tavanı arttırıcaz deselerde hisse gıdım gitmez''
    " ama bir gyo satışı olur bedelsiz yapacam der"
    İyi güldüm akşam akşam.)))
    Bedelsiz için kayıtlı sermaye tavanını arttırması lazım.
    Neyse konuları çorba etmişsiniz.
    Kayıtlı sermaye tavanı izni, spk dan izin istemesi bürokrasiyi kısaltmak için. Genel kurullarda kavga döğüş olmasın diye, yetkiyi yönetim kurula isterler.
    Neyse okuyun araştırın çalışın biraz)))
    Ali cengiz kardeş, kütpo adamı yorar. Şimdi burda böyle yazarak ky nin hakkını mı savunmuş oluyosun)))
    Bizim ky miz efsanedir. Birden 12 ye giden sasa da bile zarar eder. Bir yolunu bulur düşen hissede de çıkan hissede de zarar eder. Bırakın bu ky seviciliği ya da savunuculuğu işlerini herkes yolunda işte...

ASLAN
    Okumuşsun ama yarım yamalak. Bende biliyorum bedelsiz için sermaye tavanının arttırılması gerektiğini zaten bunu yazılarımda aksini çıkaran tek bir kelam yok ancak dedimki bir sermaye tavanı çıktı gidiyor. Arttırılması değil mesele arttırıldıkdan sonra ki icraatı. Bedelsiz yapacakmış mesela? Sadece tavanın cekilmesi ile bir cacık olmaz buna eminim. Uzuncuyum dedi isem öyle kelli felli değil yazdım bak oraya 1 yıl dedim. Ayrıca ben buraya yeni üye oldum. Günlerdir insanlara satmayın ucuza mal kaptırmayın denirken hisse 7 TL den iki defa al sat imkanı tanıdı. Ama bu görülmedi sadece 5 den 7 ye gidişi konu edildi. Burda ne bilancodan nede sermaye tavanından ekmek çıkmaz. Sadece spek hareketlerle anlık sert dalgalanmaları yakalıyabilirsen ne ala. İster aşşağı ister yukarı farketmez kazandırır. Onun haricinde o kademeler adam akıllı dolmadan hiç bir şey olmaz sadece trade imkanı verir. Baksana adamlar günde iki milyon işlem hacmi olduğu gün bile bir kaç kademeden mal devri yapıldı diyerek yükseliş yakındır diyor. Beni değil günler geçmesine rağmen her gün eriyen ama bir türlü ederini bullamiyan hissemizin bu güne kadar bu boş yorumlarla gevezelik edenleri elestirmelisin önce. [emoji106]

5.  Alıntı Originally Posted by khan07 Yazıyı Oku
    Sende ya anlama özürü var ya kasıtlı yapıyorsun. 2017 sonunda sürüyle mesaj attın, kayıtlı sermaye tavanı 31.12.2017 ye kadar değişecek diye. Halbuki açık ve net şekilde 2018 sonuna kadar süre olduğu belliydi.

Bu seferde adamlar net ve açık belirtmişler. 5 yıl için sermaye tavanının aynı kalması için spk ya başvurduk, diye. Bunun neresi yorum gerektirir.

Zaten KP nin sermayesi son derece yeterli. Spekülasyona da yol vermeyeceği, kesin gereklilik olmazsa diyor.

Bilmediğin bir şey var. Sermaye arttırımı patrona birşey kazandırmaz. Ama KP gibi borcu olmıyan ,dev dağıtılmamış karı olan şirket patron için her zaman potansiyeldir. Nasıl ve meden olduğunu da sen bul.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Sen de nasıl anlıyorsan öyle anlat.. madem anlatamama özürlüsü..

6.  Alıntı Originally Posted by Lords9966 Yazıyı Oku
    Sen de nasıl anlıyorsan öyle anlat.. madem anlatamama özürlüsü..

Ben olsam anlatmam mesela. Çünkü arkadaş haklı.😀

7.  Alıntı Originally Posted by mustafacengiz Yazıyı Oku
    Ben olsam anlatmam mesela. Çünkü arkadaş haklı.😀
    Maşallah dün üyelik açmışsın 43 yorum yapmışsın.

8. Ne yapayım hocam. Uzun zamandır takip ederim formu tabi sadece burası değil ama yazılanlara bakınca üye olup bende fikir beyan etmek istedim. Neyse zati anlatmaya çalıştımsada anlatamadım galiba. Burası biraz kara düzen yorumlara alışmış. Bol kazançlar...

Sayfa 289/917 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •