Sayfa 290/485 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon
Arama sonucu : 3874 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: PKENT - Petrokent Turizm

1. Olsun ama güzel günlerdi dimi.Eğlendiniz mutlu oldunuz birbirinizi gaza getirdiniz.300 olur dediniz 500 olur dediniz.Kucağıma doğru gelin az kaldı.Ha bu arada alır mıyım almaz mıyım hissenin o dönemki düşüş trendine bakarım.Sonuçta bu kağıt 35’leri de gördü dimi.mucckkk

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Müthiş tecrübe ve bilginizin yanında naçizane bir tavsiyem olacak; Bence hala vakit geç değil.100 ün altında psikolojik destekte kırılacak o zaman bu kağıt paraşütsüz İner aşağılara.Demem o ki hala vakit var.Tabi siz yine beni dinlemeyin.Ne de olsa bu işin pirisiniz on yıldır burdasınız.

3.  Alıntı Originally Posted by serdümenci Yazıyı Oku
    Müthiş tecrübe ve bilginizin yanında naçizane bir tavsiyem olacak; Bence hala vakit geç değil.100 ün altında psikolojik destekte kırılacak o zaman bu kağıt paraşütsüz İner aşağılara.Demem o ki hala vakit var.Tabi siz yine beni dinlemeyin.Ne de olsa bu işin pirisiniz on yıldır burdasınız.

Başdümenci bu kağıdı yarın almayı planlıyordum ama senin yorumların uçağa binmemeyi öğütlüyor,paraşütün açılmama tehlikesi de var mı

4.  Alıntı Originally Posted by serdümenci Yazıyı Oku
    Müthiş tecrübe ve bilginizin yanında naçizane bir tavsiyem olacak; Bence hala vakit geç değil.100 ün altında psikolojik destekte kırılacak o zaman bu kağıt paraşütsüz İner aşağılara.Demem o ki hala vakit var.Tabi siz yine beni dinlemeyin.Ne de olsa bu işin pirisiniz on yıldır burdasınız.

Başdümenci paraşütün açılmama tehlikesi var mı veya birilerini indirdikten sonra kız kaçıran gibi soluksuz gitme olasılığı nedir

Alıntı Originally Posted by serdümenci Yazıyı Oku
    Olsun ama güzel günlerdi dimi.Eğlendiniz mutlu oldunuz birbirinizi gaza getirdiniz.300 olur dediniz 500 olur dediniz.Kucağıma doğru gelin az kaldı.Ha bu arada alır mıyım almaz mıyım hissenin o dönemki düşüş trendine bakarım.Sonuçta bu kağıt 35’leri de gördü dimi.mucckkk

kimse 300-500 olur demedi yalan söleme 500 ü bir tek sen telafuz ettin ne kadar yalancı bir insansın Allah ıslah etsin seni merak etme satmadım satmayıda düşünmüyorum aksine gelirse 90 a almayı düşünüyorum senin gibilerde kedinin ciğere baktığı gibi anca bakar

ben satmadım burda uzun süre bekleyenlerinde satmadığını düşünüyorum kimse satmadıysa spek satıcı bulamadı dolayısıyla geri geldi eğer satıcı bulsaydı şu an 150-160 bandında dolaşıyor olurdu yıllardır bekleyen yatırımcı buralardan satmaz kardeşim sadece ben verseydim bile inanın bu kağıt düşmezdi aksine fişeklerdi bizim satmamızı istiyor ama inat değilmi spek bu malları vermiyorum alamayacaksın taki istediğim fiyata getirene kadar nasılsa paraya ihtiyacım yok keyfin bilir uzun yıllar benimlesin ytd

7.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    ben satmadım burda uzun süre bekleyenlerinde satmadığını düşünüyorum kimse satmadıysa spek satıcı bulamadı dolayısıyla geri geldi eğer satıcı bulsaydı şu an 150-160 bandında dolaşıyor olurdu yıllardır bekleyen yatırımcı buralardan satmaz kardeşim sadece ben verseydim bile inanın bu kağıt düşmezdi aksine fişeklerdi bizim satmamızı istiyor ama inat değilmi spek bu malları vermiyorum alamayacaksın taki istediğim fiyata getirene kadar nasılsa paraya ihtiyacım yok keyfin bilir uzun yıllar benimlesin ytd
    Hepimizin paraya ihtiyacı var senin de paraya ihtiyacın var.Olmasaydı zaten Burada debelenmezdin.Bırak bu işleri.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Alıntı Originally Posted by serdümenci Yazıyı Oku
    Hepimizin paraya ihtiyacı var senin de paraya ihtiyacın var.Olmasaydı zaten Burada debelenmezdin.Bırak bu işleri.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    borsanın altın kuralı sermayenin bir kısmı ile hisse senedine girersin bundan bile bihabersin çok şükür nakitte bekleyen param var o yüzden uzun yılllar pkentte bekleyebilirim çok büyük aksilikler olmazsa ve sen her zaman çalıların arkasından izlemeye devam edeceksin almaya bile cesaret edemeyeceksin ağzının suları aka aka izlemeye devam et belki bir gün istediğin fiyata gelir

Sayfa 290/485 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •