Sayfa 290/656 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon
Arama sonucu : 5245 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. http://docs.advbe.com/pack_spirit/li...rticipants.pdf

Bu da katılımcı listesi.... Avrupa disindan iki firma var sadece... Biri biz.. Diğeri de cinden bi firma....

Şirketin tanıtımında bizim gloss green den özelikle bahşedilmiş inovasyon olarak....

Diğer firmalara goz gezdirdim.... Herhangi bir inovasyondan bahsedilmemis...

2. Desenize bizim durdo sosyeteye iş yapıyor...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    https://www.lgr-packaging.com/en/news/pack-spirit.html

Nisanda Fransa'da fuardaymisiz....

Ayrica duran doğan "lux markette uzman" şeklinde tanımlanmış.....
    Zaten Türkiye'den bizden başka katılan da yok

4. merhaba ortaklar
    bilançoya kaldı 7 gün
    denetim dışı olduğu için 3 ve 9 aylıklara çok önem vermiyorum
    benim için önemli olan sene sonu bilançosu
    ayrıca
    1,000,000,000 YTL ciro hedefleyen
    belki de teşvik/teşvik belgesi alan
    bir şirket için demek ki
    ilerleyen 3-5 yılda iyi yatırım yapmayı planlıyordur diye düşünüyorum.
    herkes ilk üç aylık ciroyu alican duranın %50 artış bekliyoruz lafından hareketle 60,000.000 bekliyor(geçen yıl ki (39,000.000).

sevgili VİRGİNİA yüzümüzü kara çıkartmadan almaya devam et lütfen.
    bu hisse zirveleri hiç ilk denemede geçemediği için 7,52 zirvesini ilk seferde geçmesini beklemiyorum.
    Hatta yıllardır bu böyle olduğu için orada (7,52) ciddi satış gelebileceğini de düşünüyorum.
    Bunlar benin rüyalarım, hayallerim siz bunlara inanmayın

Not: şimdi bazıları itiraz edecek ne teşviği ne yatırımı diye
    bende onlara sormak istiyorum bu şirket eski baskı makinasını satınca borsaya bildirdi mi
    3 tane kesim makinası aldı bildirdi mi
    Hayır.

bu arada o sevimli muhasebecilerinden olan korkumu hala saklı tutuyorum.
    kalem adamların elinde çünkü
    iyi pazarlar
    bana inanmayın

5. Fuara katıldıkları bile yok sitelerinde.... Kenedy uzay üssü gibi mübarek.. Sir küpü..

6. bugun endeks kırmızı başladık gene...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    Olaya neden farklı açıdan bakmıyorsunuz. İşyatırım 29 Mart’tan bugüne yaklaşık 540.000 lotçuk mal aldı. Hem bu fiyatlardan maliyetlendi. Daha ne istiyorsunuz. Satmak istese mutlaka yukarı çekip vermek zorunda. 7 Mayıs itibariyle işyatırım ne kadar almış kabak gibi çıkacak ortaya . İnanmayan 29 Mart 7 Mayıs arasına bakar. Tahminimce epey bir dökülen oldu. İyide oldu.
    Bugün ayın 6 sı. İşyatırım takasta 1.000.000 lotu geçti . Anla beni VİRGİNİA seviyorum seni. Süpür aslanım

8. Durdo takasında 5.300.000 lot serbest dolaşımda hisse var. İşbankası ve işyatırım 29 Mart’tan bugüne dolaşımdaki malın %10 nu almış durumda. Anlayana. Süpür VİRGİNİA. Hayal gördüm diyelim 😀😀😀

Sayfa 290/656 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •