Sayfa 290/682 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by TeKSEN Yazıyı Oku
    Senin borsadaki amacin ne para kazanmaz bende sana bunu garanti ediyorum 25000 tl

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ya beyefendi git ötede oyna benim seninle bi alıp veremediğim senin paranada ihtiyacım yok .

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Buraya gelipte yok 300 bin lotum var zarara dayanacak gucum var bilmem ne deme o kadar gucun varsa dedigimi yap hadi burada sallama

3.  Alıntı Originally Posted by TeKSEN Yazıyı Oku
    Buraya gelipte yok 300 bin lotum var zarara dayanacak gucum var bilmem ne deme o kadar gucun varsa dedigimi yap hadi burada sallama

Özelden yaz milleti meşgul etme

4.  Alıntı Originally Posted by Nrtn Yazıyı Oku
    Yarın bir %5 yapsın bütün küçük yatırımcı dökülür.Ben dahil. Bentaşta olduğu gibi. Bentaşta bedavaya kaptırdık hisseleri. Bunuda aynen kaptırırız. borsanın kanunu küçük yatırımcının canı az olur dayanamaz. Ama yapacak bir şey yok.Hisseyi vermediğin zaman kesinlikle çıkartmıyorlar nasıl takip ediyorlar anlamıyorum. Sattıktan sonra bir anda yükselmeye başlıyor.Aldıktan sonrada düşmeye 30 yıldır borsadayım. Adam gibi bir ekmek yiyemedik. bir ay uğraşıyorum küçük küçük kazanıyoruz.Bir günde böyle dandik hisselere aldıklarının mislini veriyorsun Üstelik kar ve anaparanda gidiyor.Hangi hisseye girersen gir ( C ve D grupları hariç. bunlara hiç girmem) Aselsanda bile yedirmiyorlar.Sanki lot lot takip ediliyoruz. Benim 30 yıllık tecrübem yüksek paralarla borsaya yatırım yapılmaz Adrenalin olsun diye 5 -10 bin liralık oynayaksın o kadar.Çünkü küçük lotları takip etmiyorlar.
    ayni ben inanki ortak. Kelimesi kelimesine katılıyorum....

5. Benimde kimseyle alip veremedigim olamaz sadece ukalalik yapamlara fazlasiyla yapma potansiyelim var o kadar ispatla adammisin madammi goreyim

6.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    ayni ben inanki ortak. Kelimesi kelimesine katılıyorum....
    Şefler altın kuralı ihmal ediyorsunuz . Şimdi bişey söylicem çok biliyosunuz diceksiniz . Yıllardır Petkim de tutarım ana parami maliyetim 1.50 larda şimdi geldiği yer belli uzun vadeli gerçeklere yatırım yapın .

7.  Alıntı Originally Posted by TeKSEN Yazıyı Oku
    Benimde kimseyle alip veremedigim olamaz sadece ukalalik yapamlara fazlasiyla yapma potansiyelim var o kadar ispatla adammisin madammi goreyim

Ya sen kimsin saldim ben senin ipini git ötede oyna

8.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    Bu hissenin haftalık grafiğine bakarsan bu hisse 2 nin altını görmeden operasyon bitmez. Patron da oralardan geri gelmeye başlar ama 6 ay sabrın olması gerek. 1-2 ay içinde dert yukarı zor.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu hisseye 3-5 kademe için girerim ya zarar ya kâr olur şansa

Sayfa 290/682 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •