Sayfa 290/569 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Milletin midesi bulandı artık şu aselsn bu ağır abi modundan ulan yalandan yere herşeyi koydun fiyatlara şuanda değerinin üzerindesin aylık indikatörlerin yanıyor şişir babam şişir nereye kadar
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ağanın poku üzerine pok olmaz bu ülkede neden niçin arama o kavramlar tatile çıktı .
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    normalde bunu geceden fiyatlaması gerek ama malda olanlar var balinalardan görmüyor diyorki bir daha söylerse o zaman bakarız diyor.
    bu yüzden şahit bu ülkede neden niçin yok ZAMAN var ozaman geldiğinde herşeyi yaşatıyorlar
    bana asele neden arıyorsun gibin geldi.
    çekil kaadın önünden. belki birilerinde vardır. asdasds.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    bana asele neden arıyorsun gibin geldi.
    çekil kaadın önünden. belki birilerinde vardır. asdasds.
    Aselsn sen savaş hikayelerinimi fiyatlıyor sanıyorsunbu tahta nokta atışıyla aldırılmış tahta badem sporculara millet 140-160 lara geldiğinde ederine geldi diyordu analistler şuanda kaç 210 larda , şuanda tahtanın ayakta durmasının nedeni avam kamarası oluşması çünkü başka hikayesi olan tahta yok zaten analistler bilanço bakmayı bırakalı 3-5 ay oldu Rusya - ukraynaya saldırdı vur yukarı aselsn ama anlaşma oluyor aşağı gelmiyor , israil - iranı vuruyor vur yukarı aselsn anlaşma oluyor aşağı gelmiyor baktınmı aylık göstergelere biz diyoruzki yukarı gidiceksede sağlıklı gitsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Bu durumda Darphane kısa olmuyor mu?
    Darphaneye şort sekuiz mi yapıyorlar. asdasds.
    Teknik önder gider haber arkadan gelür prensibine Altıns1 e uyarlarsak,
    Altıns1 önden gider gramaltın arkadan gelir.
    Sanırsam gramaltın 6250 yi görücek,
    Kuyumcuların önünde kuyruk halen mevcut, kapış kapış
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Aselsn sen savaş hikayelerinimi fiyatlıyor sanıyorsunbu tahta nokta atışıyla aldırılmış tahta badem sporculara millet 140-160 lara geldiğinde ederine geldi diyordu analistler şuanda kaç 210 larda , şuanda tahtanın ayakta durmasının nedeni avam kamarası oluşması çünkü başka hikayesi olan tahta yok zaten analistler bilanço bakmayı bırakalı 3-5 ay oldu Rusya - ukraynaya saldırdı vur yukarı aselsn ama anlaşma oluyor aşağı gelmiyor , israil - iranı vuruyor vur yukarı aselsn anlaşma oluyor aşağı gelmiyor baktınmı aylık göstergelere biz diyoruzki yukarı gidiceksede sağlıklı gitsin

Tunç Şatıroğlu gönderiyi yeniden yayınladı
    Midas Analiz
    @midasarastirma
    ·
    15d
    Aselsan 1 trilyon TL olabilir mi?

Savunma sanayi şirketleri, son yıllarda artan jeopolitik endişelere paralel olarak rekor seviyelere ulaşan savunma harcamalarıyla öne çıkıyor.

NATO üyelerinin 2035’e kadar GSYH’ye oranla savunma harcamalarını %5’e çıkarmayı taahhüt etmesi, Avrupa Birliği ve Almanya’nın savunma sanayisine 800 milyar doların üzerinde fon ayırması gibi gelişmeler sektörün temelini destekliyor.

Aselsan (ASELS) hisseleri ise Türkiye’nin en önemli savunma şirketlerinden biri olarak; ticari alacakların tahsil edilmeye başlanması, yüksek tutarlı iş anlaşmalarının açıklanması ve güçlü finansalların ilan edilmesi sayesinde BIST 100’ün ilk 1 trilyon TL’lik şirketi olmaya hazırlanıyor.

Dolar bazında bakıldığında ASELS, 2023’te SASA’nın 22 milyar dolarlık piyasa değerini geride bırakarak son 10 yılın en yüksek dolar bazlı piyasa değerine ulaştı. Daha önce HALKB ve VAKBN 50 milyar doların üzerinde piyasa değerine çıkmıştı.

Trump’ın geçen cuma günü yaptığı açıklamayla, 25 Eylül’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Beyaz Saray’da ağırlayacağını ve F-16 alımları ile F-35 görüşmelerini ele alacaklarını duyurması sonrasında ASELS hisseleri yükselişini sürdürdü.

980 milyar TL’nin üzerine çıkan şirketin piyasa değeri, bugünkü hareketle 970 milyar TL’nin altına geriledi.
    Hisse fiyatının 219,3 TL’ye ulaşması durumunda ASELS 1 trilyon TL piyasa değerine ulaşacak.

NATO’nun taahhütlerine karşılık diğer bloklarda da artan savunma harcamaları ve olası jeopolitik gerilimler, sektörün temel dinamiklerini etkilemeye devam ediyor. Bu çerçevede Aselsan, BIST 100’ün “süper gücü†olmaya aday görünüyor.

Geçtiğimiz yıl endeks ağırlığında ilk 5’te bile yer almayan ASELS, güncel olarak %7,4 pay ile endeksin en önemli oyuncusu konumuna yükseldi.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5. Haber mi düştü ne oldu.

6.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Haber mi düştü ne oldu.
    SON DAKİKA!
    45. Asliye Hukuk Mahkemesi, İstanbul Valiliği’ne ve Sarıyer İlçe seçim kuruluna müzekkere yazarak, CHP İstanbul kongresi’ni durdurulmasına hükmetti.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    vıop 12908 altı kapanışlarda yarında bir ince sallarlar gibi duruyor.12750-12800 takip ederim.
    top badem sporda maç sonucu bekleyecez.
    akıyor teknik önden gider dünden beri aşağı hareketleri yazdık.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

8. Battı akitim battı
    Dün göbek atıyordu Mansur chp işlerine
    Çektiler sifonu üzerine

Sayfa 290/569 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •